Cele mai frumoase camasi pe comanda

In ultimii ani evenimentele la care mi-a fost dat sa particip au impus fel si fel de tendinte din toate punctele de vedere, dar mai ales vestimentar. Mi-a fost dat sa cunosc oameni si oameni iar tinuta a trebui sa fie mai mereu la cele mai inalte standarde. Sesiunile de networking pot fi mereu interesante si pline de semnificatie dar mi-am dat seama inca de la inceput ca pentru a fi luat in seama ai nevoie de vestimentatia potrivita fiecarui eveniment in parte. Astfel am cautat mai tot timpul camasi pe comanda pentru ca o buna bucata de timp mi-a fost dat sa am nevoie mai mereu de cate o noutate vestimentara iar cum cultura vestimentara in acest domeniu nu-i chiar punctul meu forte am ales sa apelez la specialisti care au ales si croit pentru mine cele mai bune variante. Asa am ajuns sa-l cunosc personal pe designerul Dragos Prioteasa si al sau brand de camasi Dragos Prioteasa.

Astfel grijile mele in ceea ce priveste vestimentatia au incetat sa mai existe. I-am prezentat mereu lui Dragos calendarul planificarilor mele in ceea ce priveste evenimentele iar acesta s-a conformat mereu, surprinzandu-ma de ficare data. Astfel colaborarea noastra a mers ca pe roade. In prezent consider ca in Romania se va lua asa, un oare care avant iar designerii vor ajunge sa fie din ce in ce mai cautati de tot mai multe persoane. Eu unul am simtit o oarecare diferentiere, asa intre evenimentele din trecut si cele din prezent. In anii anteriori se punea mai mult accent pe ceea ce prezinti in cadrul unui eveniment decat acum unde la fel de important pe langa ceea ce prezinti este si felul in care arati. In cazul meu un nou eveniment in agenda in seamna si procurarea unor noi camasi barbati pentru garderoba motiv pentru care apelez la designerul Dragos Prioteasa pentru cele mai bune decizii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>