Cum ne pregatim de venirea pe lume a copilului nostru?

Mai avem si noi puțin și ne vom putea ține minunea în brate. În acest zile am fost foarte emotiva sunt emoționată si nu ma pot opri din a îmi face si idei despre cum va fi viața noastră în continuare. Sper sa fie sănătos micurtul nostru, nu am fost curioși să îi aflăm sexul așa că vom afla totul atunci când se va naste.

Din aceasta cauza este putin cam greu să alegem unul din acest carucioare copii. Cu toate acestea nu ne putem opri să nu vedem modele si sa ne formăm idei despre cum va decurge totul.
Cum vom fi mai mereu la plimbare cu micuțul nostru ma gândesc să aleg un cărucior din categoria de carucioare sport. Acestea sunt foarte bune pentru părinții care vor să îi plimbe pe cei mici si nu au Masina. De asemenea este si o metodă foarte buna de a scăpa de kilogramele obținute în plus în timpul sarcinii.

Tăticul este de părere că ar trebui să cumpărăm acest carucior sport este un model foarte frumos care se va potrivi copilului chiar dacă acesta este fetiță sau băiețel si am vorbit ca după ce mai creste să îi cumpărăm altul în funcție de sexul lui și de dorințe. Voi ce părere aveți? Ce îmi recomandați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>