Cum scriu un articol de calitate pentru site-ul meu?

Cei care au site-uri online obisnuiesc sa isi incante cititorii cu tot felul de texte care ofera o multime de informatii dintr-un anumit domeniu de activitate. Continutul de calitate poate fi important atunci cand doresti o promovare site la un nivel cat mai inalt. Articolele de calitate te pot aduce in topul cautarilor pe Google si astfel pot afla de tine cat mai multe persoane.
In general, cand vine vorba de promovare SEO detinatorii site-urilor lasa totul in mana unei firme care se ocupa de servicii SEO. E cea mai inteleapta decizie in cazul in care scrisul nu e punctul tau forte.

Insa, daca iti place sa scrii pe propriul site, sau de ce nu pentru alte site-uri, sunt cateva aspecte extrem de importante pe care trebuie sa le ai in vedere:

• Scrie corect din punct de vedere gramatical
Cand vine vorba de gramatica, totul trebuie sa fie perfect. Un continut scris gresit nu ii va atrage in nici un caz pe cititori. Asigura-te de faptul ca textul publicat este scris corect si ca nu are greseli care sunt greu de trecut cu vederea.

• Scrie un continut interesant pentru cititori
Daca vrei ca ceea ce ai scris sa fie citit de cat mai multe persoane, scrie lucruri interesante. Daca de exemplu ai un site de incaltaminte, nu scrii despre mancare. Totul trebuie sa se potriveasca manusa.

• Gaseste un titlu potrivit
In online conteaza foarte mult ce titlu dai unui anumit articol. Acesta poate spune foarte multe. Alege-l cu grija astfel incat sa fie cat mai atractiv pentru cei interesati de o anumita nisa.

• Scrie un continut actualizat
E bine sa iei in calcul si informatiile de ultima ora din anumite domenii. Daca de exemplu ai un site cu haine si vrei sa scrii de hainele care sunt la moda, nu le scrii pe cele care erau la moda acum doi ani, ci pe cele care sunt la moda in momentul respectiv.

Sfaturile de mai sus iti pot fi de mare folos daca ai de exemplu un blog sau o rubrica pe care vrei sa apara anumite articole. Pentru a te promova insa, ai nevoie de mai mult decat atat. Firmele care se ocupa de servicii SEO iti vor spune exact de ce anume ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>