Tipografie digitala in marketing-ul digital

Probabil ca multi dintre noi uita cat de importanta este tipografia digitala si cat de mult ne ajuta zi de zi. De multe ori ne trezim ca am uitat sa printam ceva, sa facem noile carti de vizita, cataloage si alte cele si toate astea se rezolva rapid cu ajutorul tipografiei digitale. In spate este un intreg proces de productie de la printare pana la fazele de finisare.

Iar de asemenea in marketing tipografia joaca un rol foarte important, toate afisele, bannere, etc. trebuie printate.

Pe masura ce tehnologia continua sa se dezvolte si se schimba modul in care facem afaceri, multi au considerat ca mediul de imprimare este mort dar asta e gresit, de fapt e valul viitorului. Cu toate acestea, industria de imprimare este departe de a fi moarta; de fapt, ea a continuat sa creasca si sa evolueze in paralel cu avantul noilor tehnologii.

Potrivit unui sondaj Pitney Bowes, 76% din intreprinderile mici spun ca strategia lor de marketing ideala cuprinde o combinatie de imprimare si comunicare digitala. Exista mai multe motive pentru care imprimarea este (si va ramane) un instrument eficient pentru livrarea mesajului catre segmentele de public.

Pe masura ce tehnologiile noastre de smartphone-uri si tablete continua sa creasca si sa se dezvolte si interactivitatea presei scrise la fel a continuat in paralel. In zilele noastre, codurile QR și tehnologia NFC face posibil ca mass-media si tipografia digitala de imprimare sa conecteze direct clientii la site. Codurile QR pot fi personalizate cu culori si modele pentru a se integra mai bine in modelele de marketing și pentru a oferi posibilitatea de a adauga elemente de brand.

Aceste tehnologii pot fi, de asemenea, utilizate in mai multe moduri creative decat pur si simplu conectarea publicului la un site web. Ele pot fi folosite pentru a distribui fisiere, reda clipuri video, sau de a activa caracteristici de realitate augmentata care incurajeaza publicul sa exploreze si sa se angajeze, precum si a altor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>