Ai un copil pasionat de electronica?

Tehnologia care ne inconjoara ne uimeste pe zi ce trece, nu trece un an si déjà avem nevoie de un alt telefon daca vrem sa fim `la moda`. Cea mai mare ascensiune o are electronica impreuna cu ramurile ei.

In fiecare fabrica vedem macar un robot sau o simpla banda transportoare, toate acestea sunt un semn ca munca nu mai reprezinta ce insemnaacum cateva decenii, sa nu mai vorbesc de electrocasnicele de la noi din casa care au devenit din ce in ce mai inteligente.

Pentru noi, cei mai cu multi ani in spate, este mai greu sa intelegem cum functioneaza toate aceste lucruri sau poate nu mai avem timpul necesar  pentru a le descoperi dar ce ati spune daca le-am oferi celor mici sansa sa descopere aceste noutati? Ce ai spune daca copilul tau ar realiza singur un robotel care sa urmeze un traseu predefinit?

Acum ai ocazia sa ii oferi sansa unica sa invete cum functioneaza tehnologia moderna. Intr-un mod care ii va face placere.  Academia inventeaza.ro ofera cursuri copiilor si adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani in cele mai actuale domenii ale tehnicii: robotica, Electronica si IT.

Aceste cursuri ii vor contribui la dezvoltarea abilitatilor sociale si de munca in echipa ale copilului tau si il vor stimula ae asculte si sa ajute pe cei din jurul sau. Curs este 90% practic si dezvolta atat logica cat si inteligenta celor care il vor urma.

Daca te-am facut curios iata cateva detalii importante despre organizator:

Asociatia Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret este o organizatie non-guvernamentala, fondata in 2011, care sprijina initiativele inovatoare in domeniul tehnologic cu accent pe Internet of Things, Robotica, Programare si Automatizari, fiind de altfel si primul hackerspace din Romania si initiatorul CURSURILOR DE ROBOTICA, ELECTRONICA si IT PENTRU COPII SI ADOLESCENTI.
Mai multe informati despre proiectele lor hardware si software, dar si despre activitatea noastra sunt disponibile pe website-ul nostru sau pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>