Cele mai bune casti IOS

Am asteptat, in sfarsi sa scriu acest articol, pentru ceea ce mi-am cumparat depaseste orice asteptare de-a mea. Am reusit sa-mi cumpar niste casti AKG K3003i – special IOS. Da, sunt detinator de iPhone ca multi dintre voi si mi-am pus in gand sa imi cumpar si niste casti la fel de bune ca telefonul.

Nu sunt in categoria pustilor care isi cumpara un telefon cu sistem de operare IOS, ci sunt in categoria oamenilor care se folosesc de IOS pentru ca este practic si util.

Il folosesc mai tot timpul zilei si pot sa va spun ca baterie ma tine o zi in conditiile in care mai ascult si muzica si mai vorbesc la el. Sa nu va mai spun ca ma mai folosesc sa intru si pe internet pentru a verifica multe lucruri legate de business. Probabil va intrebati de ce mi-am ales o pereche de casti.

Ei bine, de acasa pana la serviciu fac aproape 40 de minute cu autobuzul, asa ca intr-un fel trebuia sa-mi gasesc o modalitate sa ma trezesc daca nu beau cafea. Si cel mai bun lucru este sa ascult muzica.

De mic am avut o pasiune pentru muzica buna, asa ca, acum cand am dispus si de un buget – chiar daca aceasta pereche de casti nu este atat de scumpa precum ma asteptam eu – am decis sa nu mai aman si sa-mi cumpar un lucru care imi face bine dimineata si, in special, care ma ajuta sa ma trezesc.

Daca sunteti si voi detinatori de IOS si aveti de gand sa va cumparati casti nu ezitati sa va luati AKG K30003i – special IOS de la magazin gadgeturi, pentru ca muzica din difuzoarele castilor este de nepretuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>