Cum sa ai un ceas de invidiat

V-ati intrebat vreodata cat sunt de importante ceasurile pentru noi? In cazul in care eram sigur ca o sa primesc un raspuns in gand negativ de la dumneavoastra, trebuie sa va marturisesc cateva lucruri pe care eu le consider tare, dar tare interesante. Nu stiu pentru voi ce reprezinta un ceas, insa eu stiu ce este pentru mine. Atunci cand am nevoie sa stiu ca ce ora trebuie sa ajung acasa, sa stiu daca o sa prind autobuzul sau nu si, intr-un caz si mai rau, daca am intarziat la o intalnire pe care o asteptam de mai bine de cateva saptamani bune.

Stiti si voi cum este cu prinsul autobuzului si cu o persoana atat de importanta incat nu ai voie sa intarzii. Pentru mine ceasuri guess, ca despre aceste tipuri de ceas va vorbesc reprezinta totul. Am chiar mai multe si as putea completa ca de la ceasuri guess barbatesti primesc ora exact in Romania. Pentru mine ora exacta este data de Guess, un ceas pe care il iau cu mine peste tot, fie ca plec la o bere sau un suc cu prietenii, fie ca sunt la petreceri sau la facultate.

A, si era sa uit, fie si la o intalnire foarte importanta. De ce il iau atunci? Pentru ca imi place sa fac o figura frumoasa si sa impresionez. Daca vreti si voi un astfel de ceas, Ceasmania este singurul distribuitor autorizat din Romania de ceasuri Guess de unde ve obtine cele mai mari reduceri pentru orice ceas cumparat de la ceasuri guess dama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>