Facturi de la specialisti

Cu EzBill poti factura online gratuit un anumit numar de documente sau poti opta pentru unul din   cele trei pachete promotionale foarte accesibile. Pe langa aceste pachete poti achizitiona si servicii   suplimentare. Totul depinde de tine si de alegerile tale. Daca nu esti destul de convins iti poti face un   cont Demo pentru a te familiariza cu softul.  Daca iti vei face cont real, iti vei putea verifica facturile neachitate. Daca trimiti facturi aceluiasi client,   datele vor fi salvate automat. De asemenea, vei primi mesaje care sa iti reaminteasca de facturile pe   care ai uitat sa le trimiti.

Scopul programului este de a permite gestionarea facturilor, proformelor,   chitantelor cu ajutorul unui browser de internet.  Fiindca beneficiaza de un management eficient, poti urmari evolutia vanzarilor tale, situatia incasarilor,   cat si situatia facturilor restante si scadente. Iti poti face propriile rapoarte in functie de propriile criterii.   Vei fi mereu informat si vei avea o privire de ansamblu asupra incasarilor.  Intr-un cuvant , Ezbill este un program de facturare online PRIETENOS. Nu e cazul sa stai pe ganduri. Recomand facturi si facturi online gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>