Masajul Tantra – controlarea pe deplin a sexualității

1-Wq-DOb-JZ58-Wq-H6-Xo6p-Ztupw

Controlul sexualității

Controlarea sexualității este forța care dă cea mai intensă și cea mai mare plăcere pe care o poate avea o persoană. Starea de fericire și de libertate resimțite în timpul activității sexuale, prin stăpânirea pe deplin a energiei sexuale, au o intensitate maximă. Dar, pentru a realiza aceste experiențe, trebuie să învățăm să controlam perfect sexualitatea.

Masajul Tantra și conștientizarea sexualității
Prin intermediul acestui masaj, corpul atinge armonia prin relaxarea și stimularea simțurilor. Scopul principal este de a dezvolta o mai bună conștientizare și un control mai bun prin îmbunătățirea și stăpânirea dorințelor și a emoțiilor. Masajul erotic tantra deschide poarta spre o nouă dimensiune prin care prezentul este lăsat în urmă și vei fi condus într-un moment nou, dulce și incitant pentru a satisface cele mai nobile dintre cele mai plăcute și pure sentimente.
În sanscrită, Tantra înseamnă țesătură, urzeală. Există o legătură cosmică între elementele Universului. Această energie nu este, așa cum se poate imagina, orice fel de energie. Această energie este infinită, cuprinzătoare, conștientă de sine, se autogenerează, este în spatele tuturor ființelor, lucrurilor și fenomenelor din univers, le hrănește și le susține.

Masajul Tantra elimină blocajele și traumele
Experiențele negative, traumele sexuale și emoționale, represiunea și constrângerile culturale asupra corpului contribuie la crearea unei deconectări a persoanei de corpul său, de la senzațiile trăite. Un strat de emoții stocate, încorporate, numit „armură”, face ca anumite părți ale corpului să fie dureroase sau să nu răspundă, prin întărirea țesutului muscular. Aceste emoții și reziduuri ale corpului (experiențe negative) se pot găsi prin toate părțile corpului, dar sunt prezente în mod special în trei locuri: în zona pieptului, zona abdominală și zona organelor genitale.

Pentru a avea o viață sexuală fizică și emoțională împlinită este foarte important să dezarmezi aceste blocaje și tensiuni. Masajul Tantra erotic oferit de maseuzele Tao Erotic Massage Bucuresti, este un masaj profund al întregului corp, și prin intertermediul acestui gen de masaj sunt eliminate straturile succesive de emoții negative blocate. Emoțiile negative fac părțile corpului insensibile sau dureroase, iar masajul le permite să-și recapete starea lor inițială și aduce receptivitate la senzații și plăcere.

Masajul Tantra și momentul prezent
Cel care primește sesiunea de masaj trebuie să fie cu mintea, corpul și sufletul în momentul de față, să trăiască în momentul prezent, fără nici un impediment. Pentru a ajunge la această stare de spirit, este important să te concentrezi asupra respirației, făcându-o mai profundă. Frumoasa maseuză te va îndruma pe parcursul acestui proces, te va ajuta să te relaxezi și să îți liniștești respirația, pentru a-ți controla energia sexuală și pentru a te transpune în prezent, în acest moment, aici și acum.

Mișcările efectuate de către maseuză curg într-un flux continuu, astfel încât fiecare gest îl îmbunătățește pe cel precedent și în același timp pregătește următoarea mișcare. Masajul Tantra se realizează prin mișcări de alunecare, frecare, efleuraj, atingeri cu schimbări de presiune, durată și ritm. Scopul unei sesiuni de masaj este de a te ajuta să te relaxezi în cel mai înalt grad, să te deschizi afectiv și să îți controlezi sexualitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>