Mereu cu Guess

Nu-mi mai aduc foarte bine aminte, insa cred cu tarie ca daca voiai ca acum cativa ani buni de zile sa-ti gasesti un ceas care sa te tina mai multe de un an de zis apelai la un magazin sau la un ceasornicar. Acesta putea sa iti faca nu unul, chiar mai multe ceasuri guess, pentru a fi in randul lumii. In vreme ce, in magazine erau destul de scumpe, ceasuri guess barbati denotau si atunci precum si acum virilitate, masculinitate si rafinament.

Nu era nici un fel de secret ca cine purta Guess pe acea vreme era de vita nobila si, mai ales, avea gusturile foarte bune si tare bine puse la punct. Sa nu mai vorbesc despre ceasuri guess dama care erau de-a dreptul o opera de arta. Si la fel sunt si acum. Multi considera ceasurile Guess tare rezistente, foarte practice, ceasuri care nu incomodeaza deloc si, un accesoriu tare bun omul la un pret foarte bun.

In vremurile de astazi am descoperit ca Ceasmania este singurul distribuitor autorizat Guess din Romania si care, stati jos ca sa nu picati din picioare cand o sa va dau aceasta veste buna, au cele mai mari reduceri la orice ceas Guess pe care ti-l doresti. Mie mi se pare un lucru fantastic sa vezi cum si sa ai ocazia sa porti o marca de ceasuri care a facut furori pe timpuri, dar care continua si acum sa vanda. Cumparati si verificati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>