4 licee au castigat finantari la competitia de educatie financiara Bani pentru scoala ta™

Colegiul National Avram Iancu Stei din Bihor a castigat a cincea editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta™. Acesta va primi o finantare echivalenta cu EUROpunctele castigate – 2.613 de euro, dupa ce s-a clasat pe primul loc in cadrul competitiei.
4 licee au castigat finantari la competitia de educatie financiara Bani pentru scoala ta™
De asemenea, Colegiul National “Gheorghe Munteanu Murgoci” din Braila, Colegiul National Octav Onicescu din Bucuresti si Colegiul National “Nicolae Titulescu” din Pucioasa au castigat cele 3 finantari de 1.000 EUR oferite celor 3 institutii de invatamant care au obtinut primele cate 1.000 de puncte.

Finantarile obtinute vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea unitatilor scolare prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achizitia de echipamente si resurse educationale.

A cincea editie a competitiei Bani pentru scoala ta™ s-a desfasurat pe o perioada de 5 saptamani (24 aprilie – 28 mai), timp in care peste 35.000 de elevi, profesori, parinti si alti sustinatori au accesat trainingurile BaniIQ™ si Banii pe net™, castigand EUROpuncte pentru liceele pe care le sustin. Acestia au dobandit informatii esentiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investitii si relatia cu banca (modulul BaniIQ™), dar si despre e-commerce, drepturile celor care cumpara online, securitatea in mediul online, taxe si impozite (modulul Banii pe net™).

Competitia Bani pentru scoala ta™ este organizata de Junior Achievement (JA) Romania, si face parte din Programul national de educatie financiara, modulele BaniIQ™ si Banii pe net™, realizate cu sprijinul financiar al Visa si bancilor partenere.Mai multe informatii despre competitie, traininguri, premiu si regulamentul de participare gasiti pe www.banipentruscoalata.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>