Accesorii doar de la ITPremium

Cand a fost ultima oara cand a-ti avut nevoie de laptop si el nu a fost acolo pentru a va ajuta? Ati auzit de ITPremium?
Ei bine mie asta mi s-a intamplat acum doua saptamanii, am plecat din localitate la o sedinta foarte importanta a firmei la care lucrez, ei bine mai exact eu trebuia sa prezint un proiect la care lucrasem si daca rezultatele erau cele asteptate urma sa fiu promovata, da promovata adica sa castig mai multi bani.


La fel cum mi se intampla de obicei ghinionul m-a urmat si de aceasta data, in momentul in care am coborat din taxi geanta cu toate accesoriile laptopului a cazut pe jos, iar in toata invalmaseala nu am observat. Am urcat in camera ca sa pot sa ma mai uit peste prezentare, am lucrat cam o ora pana sa fiu atentionata ca nu mai am baterie, nu mi-am facut griji pentru ca stiam ca am incarcatorul cu mine, dar cand l-am cautat nu era nicaieri.
Deabia atunci am realizat ca mi-a cazut cel mai probabil in taxi, degeaba am incercat sa iau legatura cu soferul nici macar nu ii stiam numarul, cei de la hotel au fost insa foarte draguti pentru ca mi-au prezentat site-ul ITPremium si produsele minunate care se regasesc acolo, am reusit astfel sa imi iau un incarcator nou si pe deasupra original. Cumpara o noua baterie pentru laptopurile toshiba satellite model c855.
Teama cum ca nu ar ajunge la timp, mi-a fost spulberata de faptul ca fiecare comanda ajunge in 24 ore ceea ce insemna timp destul pentru mine. A doua zi aveam sa am parte de doua surprize prima a fost de la curier care a ajuns mai devreme cu noul meu incarcator si a doua de la soferul de pe taxi care mi-a inapoiat gentuta.
Unul dintre pasageri a gasit-o si i-a dat-o pentru a mi-o da inapoi, acum laptopul meu se bucura de doua incarcatoare, mai mult decat atat aveti ajutor de la Toshiba aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>