caracteristici importante de care trebuie sa tii cont cand cumperi un hoverboard

Hoverboard-ul a devenit celebru, e drept sub o forma ceva mai SF, in filmul „Inapoi in viitor” cu Michael J. Fox. Ulterior a mai aparut in filme precum „The Transformers” si „Fantastic Four: Rise of Silver Surfer”.

Placa fictiva cu care se deplasau personajele de film, levitand de la pamant a capatat viata si avea sa fascineze o lume intreaga. E drept ca sistemul de levitare a fost inlocuit, in viata de zi cu zi, cu doua roti, dar si-a pastrat ceva din caracteristicile legate de sistemul de control intuitiv.

Hoverboard-ul cu care se plimba astazi adolescentii si vedetele din toata lumea functioneaza prin intermediul senzorilor, care fac placa sa se miste, sa accelereze, sa se intoarca etc. Gadget-ul simte miscarile picioarelor utilizatorului pentru a sti daca trebuie sa mearga spre dreapta, sa faca o intoarcere sau sa incetineasca.

Oricine are un hoverboard se va bucura cu siguranta de avantajele lui si se va simti un fel de super erou atunci cand il va conduce. Cu toate acestea, nu puteti merge intr-un magazin sau sa intrati pe un site si achizitionati primul hoverboard pe care il vedeti. Altfel spus, cumpara-ti un hoverboard, dar tine cont de cateva caracteristici.

1.Marimea rotii

Dimensiunea rotilor influenteaza modul in care hoverboard-ul functioneaza pe diferite tipuri de drum. Cu cat roata este mai mare, cu atat este mai stabila atunci cand vine vorba de suprafete inegale. Hoverboard-ul obisnuit are roti de aproximativ 6,5-7 inchi (1 inch = 2,54 cm), dar stilurile mai noi de hoverboards sunt fabricate cu roti de 8 inchi si 10 inchi.

Hoverboard_4f

2.Greutate maxima

Un alt lucru de luat in considerare atunci cand cumperi un hoverboard este greutatea pe care o poate suporta. Un hoverboard obisnuit poate transporta aproximativ 100 de kilograme. Totusi, chiar daca depasiti greutatea de 100 de kg, nu trebuie sa va faceti foarte multe griji pentru ca hoverboard-urile pot sa transporte mai mult de o suta de kilograme. Este recomandat totusi ca in aceasta situatie sa alegeti un hoverboard de 10 inchi.

Dar, mai important, atunci cand vine vorba de greutate, este sa iei in considerare greutatea hoverboard-ului in sine. Acest lucru este esential pentru ca vor exista momente in care trebuie sa purtati acest gadget in brate. Greutatea sa variaza, de obicei, intre 10-12 kilograme, ceea ce uneori nu este chiar o greutate usor de transportat. Totusi, unele hoverboard-uri sunt prevazute cu un maner pentru a fi usor de transportat. Un sfat pentru cumpararea unui hoverboard este ca ar trebui sa luati in considerare cand si unde il veti folosi. Exista locuri in care nu il puteti folosi si atunci veti fi nevoit sa il carati in brate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>