Câți bani pierde un client care nu înțelege ce trebuie să conțină o strategie de marketing digital?

”Marketingul digital aleargă la maratonul dezvoltării mai repede ca orice altă industrie, iar clienții tradiționali și-ar dori să își tragă răsuflarea, dar nu își permit. Timpul înseamnă bani, iar marketingul digital ne dovedește acest lucru în fiecare zi. Cu fiecare tool pe care nu îl folosești, cu fiecare update pe care nu îl înțelegi, cu fiecare mesaj video pe care nu îl adaptezi, afacerile tale pierd bani. Cei mai mulți dintre owner-ii de business înțeleg că este nevoie de implementarea unei strategii de marketing digital, dar nu reușesc să răspundă la două întrebări importante: “Cât trebuie să investesc?” și „În ce canale trebuie să investesc?”, spune Bianca Preda, business manager al agenției de training Creative Business Management.

În luna iulie Creative Business Management dă startul programelor de marketing digital cu o nouă ediție a cursului de Marketing digital, la care sunt așteptați cei care vor să afle care este mixul corect de canale pe care le pot folosi pentru optimizarea imaginii și a vânzărilor online. Timp de două zile, participanții vor afla la de trainerul Ionuț Condruz cum să realizeze o strategie în acest domeniu. În aceeași perioadă, cei care vor să se afle mai multe despre setarea campaniilor de social media vor putea participa la cursul de “Social media optimization” susținut de Alexandra Cerbu, reprezentantul agenției de marketing digital re7consulting. În cadrul cursului, Alexandra va trece prin informații legate de setarea campaniilor în social media și va face recomandări cu privire la canalele care sunt cel mai des utilizate, în funcție de tipul de afacere.

Următoarele cursuri din domeniu sunt programate pentru luna septembrie: Totul despre SEO si Inițiere în copywriting si content writing vor aduce informații noi despre modul în care realizarea de texte poate avea un impact asupra business-urilor online. Atât regulile de indexare, cât și creativitatea în elaborarea de conținut de calitate vor fi subiectele pe care trainerii Creative Business Management le vor aborda în aceste cursuri.

La finalul perioadei de pregătire, participanții vor ști cum să elaboreze o strategie de marketing digital care să îmbine cele patru canale esențiale: social media, indexarea în motoarele de căutare, realizarea de conținut și publicitatea plătită. De asemenea, vor avea un răspuns clar la întrebarea “Câți bani poate pierde un client care nu înțelege ce trebuie să conțină o strategie de marketing digital?” și vor înțelege cum sa evite aceste pierderi în toate acțiunile de marketing ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>