O pizza delicioasa merge cu un …vin bun

 

Vinul este o bautura alcoolica cu o istorie foarte veche, cunoscuta in intreaga lume. Acesta poate fi consumat cu duferite ocazii, la o masa, la un eveniment. Este unul dintre detaliile care fac o cina romantica mai frumoasa sau o masa in familie mai speciala.

Si in Romania exista multi producatori de vin cunoscuti la nivel international si mondial. Cum bine stim, cu cat un vin este mai vechi, cu atat este mai bun si mai potrivit pentru a fi servit cu preparate sofisticate, extravagante, la evenimente private si cu adevarat importante.

Un vin bun poate  fi asortat si la o gustare delicioasa cum ar fi pizza. Provenita din Italia, o pizza este cu siguranta potrivita pentru o cina romantica, la lumina lumanarii, cum doar in filme vezi, iar vinul desigur ca nu poate lipsi la o astfel de ocazie. Alegerea insa nu este asa se usoara, daca alegem intai un anumit tip de pizza este nevoie sa alegem un vin care sa mearga perfect cu gustarea. Trebuie asadar sa stim ce gusturi merg impreuna. Putem trece mai usor peste acest impas cu ajutorul sfaturilor si ideilor de la Gambino’s Pizza.

O astfel de cina poate lua parte in pizzeria Gambino’s unde decorul clasic, muzica buna si atmosfera relaxanta sunt numai bune pentru un asa moment. Poate ca aici a fost locul in care doua persoane s-au intalnit si s-au cunoscut asa ca este cu atat mai important ca si alte intalniri sa fie tot aici, in locul care i-a adus impreuna, din pasiunea pentru ceva special.

Si o intalnire de afaceri poate fi completata cu un meniu de pizza si un vin pe masura, fiind alegeri usor de facut si pe care cei prezenti le vor indragi, pentru ca, orice fel de persoana ai fi si orice functie ai avea intr-o companie, o pizza merge oricand. Pentru ceva mai restrans, intalnirea poate avea loc chiar la pizzeria Gambino’s, unde cadrul este chiar potrivit. Pentru ceva de anvergura mai mare putem apela la serviciul de livrare pizza Gambino’s oriunde in Bucuresti, la orice ora. Deoarece apelam la cei de la Gambino’s, pizza poate fi realizata asa cum vrem noi, pentru a fi pe gustul tuturor celor care iau parte la aceasta intalnire, un detaliu care merita luat in considerare. Iar vinul ales cu grija de cei de aici va reprezenta cu siguranta un aspect la fel de placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>