Oamenii nu ma mai recunosc dupa troncanitul masinii

Audi A4

Imi placea sa ma duc in control inopinat la ferma pe care o conduceam si stiti ce verificam mai mult? Sa nu se consume alcool la locul de munca fiindca ar fi existat pericole mari de accidente.

Detin si ferma zootehnica si prelucrez lactate si carne, dar si ferma de legume si fructe, pe care le prelucrez in fabricuta mea.

Totul a fost bine si frumos, cat masina mea mergea silentios ca pisica.

De ceva timp insa troncanea la plecarea de pe loc, troncanea cand acceleram si luam viraje si toti oamenii ma cunosteau de departe dupa zgomotele pe care le scoatea masina.

La ferma, se dadea alarma: “Vine troncanitorul!”, se aruncau repede sticlele goale, iar cele pline se ascundeau pe undeva si gaseam muncitorii cuminti si harnici. Izul de alcool din magazie imi spunea insa adevarul.

Era suparator pentru mine sa aud zgomotul cand conduceam si era suparator pentru toti ceilalti care ma auzeau pe traseu, in afara de subalternii mei.

Am fost la mecanic si mi-a spus ca trebuie sa schimb planetara stanga spate. Of, prin cate magazine cu piese auto am fost, nu aveau asa ceva!

Nu este drept sa vand bunatate de masina pentru ca nu gasesc o piesa!!!

In disperare de cauza, am tastat dezmembrari Mercedes 

Magazinul aprovizionat l-am gasit repede. Site-ul s-a incarcat pe loc si am remarcat cat de bine structurat este. Imi dadea voie sa vad toate exponatele, daca aveam timp si imi punea la dispozitie formularul de comanda rapida sa caut strict piesele de care aveam nevoie.

Nu trebuie sa aveti prejudecati legate de piese auto second handfiindca sunt verificate si vin la pachet cu factura (afacerea este 100% legala) si cu termenul de garantie.

Am gasit planetarea pentru Mercedesul meu la pagina 3. Era in stare foarte buna de functionare si costa 670 de lei.

Acum conduc fara linistit, fiindca a disparut zgomotul acela suparator. Oamenii nu mai rad de mine si pot sa plec si sa vin “ca pisica” plecata la vanatoare de soareci, fara ca nimeni sa nu stie ca se aude masina mea.

Sa va mai spun ca am devenit dependent de magazin? Sunt multumit ca l-am descoperit si stiu unde se afla un adevart depozit de piese auto in stare buna de functionare si la un pret onest, care vin dupa tine acasa sa te ajute sa economisesti si timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>