Promovarea reprezinta parte din strategia succesului

Suntem martori ai unor vremuri in care promovarea reprezinta parte din strategia succesului pentru majoritatea businessurilor. Majoritatea dintre noi am fost cel putin o data influentati in luarea deciziilor de o reclama, un anunt, un zvon ori pur si simplu de un simplu flyer primit pe strada dar care era inteligent creat astfel incat ideea principala pe care o transmitea ajungea acolo unde trebuia sa ajunga. Si mai mult ca sigur prin promovare s-au realizat multe conversii care au ajutat la cresterea si dezvoltarea multor tipuri de afaceri. Pe langa acestea eu unul cred ca cea mai buna si eficienta varianta de promovare e cea generata de zvonuri si recomandari. Aici ma bazez pe faptul ca de cele mai multe ori acestea sunt sincere!

Mountain View

Recent m-am confruntat cu o astfel de experienta deoarece mi-a fost dat sa am nevoie de cateva solutii aparent rapide in ceea ce priveste alegerea unei clinici stomatologice cat mai bune. Cum nu aveam o experienta anterioara foarte bogata in acest sens, am apelat la fel si fel de variante pentru a ma informa. In urma unor discutii avute cu niste persoane relativ apropiate am concluzionat ca o varianta buna este cea care facea referire la Dental Praxis. Ulterior, in urma a cateva vizite m-am convins de cele spus si am incercat si eu la randu-mi sa propag informatia mai departe incercand sa fac un bine si altor persoane. Am promovat servicii de extractii dentare pentru ca stiam persoane care ar avea nevoie de astfel de servicii stomatologice dar am trimis si cateva link-uri care faceau trimitere la calitatile si beneficiile unui aparat dentar.

Intorcandu-ma la ideea de promovare, consider ca indiferent de metoda aceasta trebuie sa fie facuta cat mai sincer fara a cauza confurii ori neplaceri celor care pot fi influentati de aceasta. Cu siguranta in timp ce unora doar le atrage atentia, altii pot apela dintr-o reala nevoie la acel serviciu. In cazul meu, gasisem multe cabinete si clinici stomatologice atat in apropiere cat si in zone mai indepartate insa am fost multumit de solutia finala, pe care am ales-o deoarece acolo m-am simtit cel mai in largul meu. Asa ca fii mereu in pas cu noutatile si urmareste anunturile mai ales cele venite din zvonuri de la prieteni. Pot fi mai mult decat utile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>