Restylane Beauty Clinique organizează cursuri de micropigmentare Goldeneye în noul sediu!

Clinica Restylane Beauty din București și-a deschis un nou sediu în Capitală, în luna mai. În noua locație se desfășoară deja cursurile de dermopigmentare / micropigmentare Goldeneye , companie care este lider de imagine în România, distribuitor de produse inovatoare și organizator de cursuri aprobate de către Ministerul Muncii.
La finalul cursului Goldeneye, participanții primesc diplome acreditate de Ministerul Muncii.
La finalul cursului Goldeneye, participanții primesc diplome acreditate de Ministerul Muncii.
Micropigmentarea, fiind o metodă estetică în continuă schimbare, impune fiecărui tehnician necesitatea unei prezențe constante la module de tehnici noi, revoluționare, care duc la rezultate din ce în ce mai naturale și elegante.
Simona Ghiurțu, Director de Produs Goldeneye

Noua locație Restylane Beauty Clinique , în care au loc cursurile pentru tehnicienii începători și avansați în dermopigmentare/micropigmentare Goldeneye, se află pe Str. Axinte Uricariul, nr. 8, ap. 1 și 2, în sectorul 1.

Micropigmentarea sau tatuajul cosmetic este o specialitate estetică axată pe corectarea, îmbunătățirea și echilibrarea trăsăturilor faciale sau corporale. Acestea se realizează într-o formă semipermanentă, cu aspect natural, prin implantarea unui pigment în stratul superficial al pielii. Modificările înseamnă: sprâncene bine definite, un eyeliner de durată, o intensificare a liniei genelor, corectarea aspectului alopeciei (pe scalp) și tatuajul cosmetic în scop paramedical (pigmentare areole, camuflare cicatrici, arsuri, pete vitiligo).

Compania de micropigmentare Goldeneye, prezentă în țara noastră din anul 2004, organizează cursuri pentru începători și avansați (teorie, metodologie, practică), care sunt aprobate de Ministerul Muncii din România. În timpul cursurilor, Goldeneye oferă o gamă variată de aparate și aplicatoare (ace) pentru realizarea machiajului semipermanent, accesorii și pigmenți care corespund cerințelor Uniunii Europene cu privire la producerea culorilor pentru implantarea intradermală (micropigmentare sau tatuaj).

Trainerii care predau în școala Goldeneye sunt: Dr. Angela Jora, Simona Ghiurțu (Director de Produs Goldeneye și Formator Micropigmentare Scalp – Pigmentalia), Ileana Popescu (Instructor Preparator Micropigmentare Facială și Corporală și Trainer Goldeneye) și Lidia Cornoiu (Asistent Micropigmentare și Tehnician Goldeneye).

„Micropigmentarea, fiind o metodă estetică în continuă schimbare, impune fiecărui tehnician necesitatea unei prezențe constante la module de tehnici noi, revoluționare, care duc la rezultate din ce în ce mai naturale și elegante. Având în mâini toate instrumentele necesare, personalizate de experiența și dorința fiecăruia de a deveni foarte bun, veți avea satisfacția imensă de a aduce un plus de frumusețe clienților dumneavoastră”, explică Simona Ghiurțu.

La finalul cursului, participanții primesc titlul de Dermopigmentist, prin diplome acreditate de Ministerul Muncii și diplome internaționale Goldeneye Academy. Aflați mai multe detalii despre aceste cursuri pe www.goldeneyecompany.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>