SOLE Luxury Boutique organizează „Luna Reducerilor” pentru produsele Armani, Gucci, YSL și Michael Kors

Conform SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, Armani, Gucci, YSL și Michael Kors au fost vedetele anului 2015 în ceea ce privește numărul de comenzi efectuate de clienții companiei. Din acest motiv, SOLE organizează în luna ianuarie „Luna Reducerilor” și oferă discounturi de până la 20% la produsele semnate de cele patru case de modă.
„Parfumurile, cosmeticele şi genţile produse de cei patru designeri s-au aflat în topul comenzilor online şi offline în anul 2015, numarul acestora, depăşind semnificativ numărul comenzilor din anul anterior”, a declarat Angela Ţiboc, Director al Diviziei de Fashion&lifestyle a SOLE.
Astfel, pe întreaga durată a lunii ianuarie, cosmeticele, gențile și ceasurile semnate de Armani, Gucci, YSL și Michael Kors vor beneficia de reduceri de până la 20%, fiecare brand urmând a fi în centrul atenției timp de o săptămână, conform programului de mai jos.
Brand Perioada reduceri
Armani 01.01.2016 – 10.01.2016
Gucci 11.01.2016 – 17.01.2016
Yves Saint Laurent 18.01.2016 – 24.01.2016
Michael Kors 25.01.2016 – 31.01.2016
Potrivit reprezentantei companiei, prin această acțiune se urmărește informarea eficientă a clienților cu privire la cele mai recente tendințe în materie de produse de înfrumusețare, facilitând astfel accesul românilor la produse premium, dificil de găsit pe piața locală.
„Luna reducerilor” face parte dintr-un proiect mai amplu conceput de reprezentanții companiei, prin intermediul căruia, în fiecare lună, cele mai importante branduri comercializate de SOLE vor beneficia de reduceri semnificative pe întreaga gamă de produse.
Acestea vor fi aplicate atât în mediul online, cât și în magazinele din București, Cluj-Napoca, Baia Mare și Nurnberg, urmând ca, pe termen mediu, aceste acțiuni să ducă la o creştere a numărului de comenzi cu circa 30%.
###
Despre Sole
Sole comercializează o gamă largă de parfumuri, cosmetice, genţi, ochelari, gadgeturi și accesorii tech de lux. Printre brandurile prezente în magazinele Sole se numără Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Roberto Cavalli, Clinique, dar și branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.
Produsele pot fi achiziționate atât prin intermediul magazinului online, cât și direct în magazinele din București, Cluj-Napoca, Baia-Mare sau Nunberg, Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>