Venituri de poveste

”Si crestea intr-un an, cat altii in zece”, asa spun basmele despre supereroii meniti sa schimbe lumea. Dezvoltarea fiilor de imparat viteji sau a Fetilor-Frumosi era armonioasa: ei cresteau nu numai fizic, ci si in intelepciune si in putere.
Oare am pierdut tot ce era de domeniul basmului in epoca moderna? Nevoia de fantastic este si mai acuta, de cand, dupa cum spunea Eliade, divinitatea s-a retras lasand in urma ei un imens gol…
Un job videochat pare decupat din multe puncte de vedere din lumea basmelor. Iata ce are comun cu povestile care ne-au fermacat copilaria:
1. Modelele videochat traiesc ca niste printese in camere somptuoase, inconjurate de mobila scumpa si confortabila si calca pe covoare in tesatura carora talpile se simt de parca ar pasi pe petale catifelate de trandafir. Tapetul ce acopera peretii este tesut cu fir de argint, iar luminile par aur viu.
2. Ele lucreaza in camerele din Bucuresti si sunt vazute prin intermediul tehnologiei it de barbatii puternici si bogati ai lumii la capatul celalalt al pamantului. Imaginea lor de femei aranjate se poate admira la mii de kilometri distanta. Barbatul si femeia vorbesc si se aud, se misca si pot sa se urmareasca reciproc, cat timp raman in legatura. La picioarele frumoasei depune el miile de dolari, care se transforma in salarii lunare, premii si bonusuri pentru diva.
3. Aici se dau salarii intr-un an, mai mult decat iau altii in 10! Salariul unui model debutant este de 8000 de dolari pe an fiind in continua crestere. Din banii acestia, in 10 ani de activitate se pot cumpara: apartament mobilat si dotat cu tot ce trebuie, masina, haine si bijuterii din belsug, dar se pot pune si bani in cont pentru zile negre.
4. Modelul videochat isi petrece mult timp la oglinda si in pat, nu are voie sa iasa in sorele puternic si nici in ploaie sau ger.
5. Fetele care lucreaza la Money-studio.ro nu imbatranesc niciodata fiindca au acces nelimitat la clinicile de infrumusetare si platesc in rate. Acolo isi maresc si intineresc buzele, sterg ridurile si petele de pe chip, isi decoloreaza sau umplu cearcanele cu propria grasime si arata mereu ca la 20 de ani.
Spre deosebire de basm, in domeniul videochatului tot ceea ce v-am spus mai sus este 100% adevarat, fiindca angajatorul este o zana buna care are grija de fetele care vin sa lucreze in studio. Nu conteaza unde te-ai nascut si ai crescut! In cazul in care doresti o viata de printesa, la Money-studio, completeaza formularul de contact si, daca ai 18 ani impliniti, intri in sistem a doua zi. Vei deveni si tu fata frumoasa pe care o vor urmari barbatii de la celalalt capat al lumii si vei strange averi intr-un an, cat altii in 10!
Daca in basme secretele se afla, in lumea noastra nimeni nu va sti cu ce te ocupi exact, fiindca in contul tau de pe site-ul vizibil numai in strainatate nu se intra!
Vino! Paseste cu incredere in acesta lume de basm si vei avea la picioare toate bogatiile pamantului si mai ales nu vei imbatrani niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>