Deratizare macht frei

Anul trecut, in toamna, mutasem sediul firmei intr-un apartament la parterul unui bloc. Desi la inceput totul arata foarte bine, deoarece apartamentul a fost renovat de fostul proprietar, dupa ce am instalat calculatoarele si toate cele necesare in birou, am descoprit ca nu suntem singuri.

Fiind o firma cu putini angajati, circa 7 oameni stiam toti ordinea lucrurilor si curatenia era litera de lege. Spre surprinderea noastra, se pare ca aveam o mica problema. Fiind la parter, era mult mai usor pentru soareci sa vina de la subsolul blocului iar acestia ne hartuiau de aproape o luna pana cand am decis sa apelam la Compania DDD.

Fiind din Bucuresti, celor de la Compania DDD le-a fost foarte usor sa ne identifice si chiar la telefon ne-au spus ca au mai fost probleme in zona cu acesti “oaspeti” neplacuti.

Am stabilit ca in urmatoarele 2 zile sa ne strangem lucrurile ca apoi echipa sa vina si sa inceapa procesul de deratizare.

Am decis sa apelam la Compania DDD, deoarece dintre toate firmele de pe internet acestia aveau informatii foarte precise despre modul cum actioneaza si o lista cu preturi servicii deratizare care ne-a fost de foarte mare ajutor.

Dupa ce au trecut cele doua zile, echipa si-a facut prezenta la sediu si am inceput sa le explic situatia la care acestia au facut o statistica si au considerat ca o deratizare ecologica este cea mai indicata. Iar daca nici asa nu dispar, acestia vor reveni fara taxe suplimentare.

Am lasat echipa sa isi faca treaba iar a doua zi ne-am intors pentru pune lucrurile in ordine.

A trecut aproape un an de atunci si nu am mai vazut coada de soarece la noi in birou, nici mustele numai intra.

Raman recunoscator Companiei DD fiindca a stiut cum sa abordeze situatia. Recomand serviciile lor, deoarece sunt adevarati profesionisti in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>