Noile telefoane iPhone 13 reprezinta un salt imens in lumea tehnologiei!

Desi multi au crezut ca telefoanele smartphone nu pot fi si mai avansate din punct de vedere tehnologic decat iPhone12, Apple a demonstrat inca odata ca pot aduce smartphone-urile la un alt nivel. Noile iPhone13 ofera cel mai puternic cip procesor de pana acum, posibilitatea de a edita fotografiile in profunzime dupa ce au fost facute si spatiu de stocare care incepe de la 128GB si poate ajunge pana la 1TB cu modelele Pro.

La fel ca in modelele precedente, iPhone 13 ofera 4 categorii pentru a avantaja bugetul fiecarui cumaparator si nevoile acestuia. Modelul entry level este iPhone 13 standard si iPhone 13 mini, dupa care avem iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max! Aceste telefoane sunt disponibile pentru precomanda pe site-ul Quickmobile, incepand cu data de 17 Septembrie.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale crearii de catre Apple a propriilor cipuri este ca poate maximiza puterea si eficienta, creand iPhone-uri care se remarca din multime si ofera performante superioare. Cu tehnologia de 5 nanometri, A15 Bionic – cel mai rapid cip al unui smartphone – prezinta un nou GPU cu 5 nuclee in gama Pro, care permite Apple sa ofere consumatorilor cea mai rapida performanta grafica in orice smartphone – Apple spune ca este cu pana la 50% mai rapid decat competitia de varf, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot folosi aplicatii video si se pot bucura de experiente de joc performante, fara a se ingrijora de renuntarea la smartphone.

Cipul este ambalat cu un motor Neural cu 16 nuclee capabil de 15,8 trilioane de operatii pe secunda, permitand calcule si mai rapide de invatare automata pentru experiente de aplicatii de la terti, precum si reducerea zgomotului si maparea tonului.

Datorita optimizarilor imbunatatite, A15 Bionic permite componente mai eficiente din punct de vedere energetic pe iPhone, iar alaturi de o baterie mai mare, iPhone-urile din acest an ofera cea mai mare capacitate a bateriei decat pe orice model anterior. Bineinteles, iPhone 13 Pro Max mai mare ofera cea mai lunga durata de viata a bateriei pe iPhone, cu o durata de doua ore si jumatate mai lunga decat iPhone 12 Pro Max – iPhone 13 Pro ofera, de asemenea, o durata de viata suplimentara a bateriei.

Modulul camerei principale are un senzor mai mare si o deschidere mai rapida decat la modelele din 2020. De asemenea, foloseste OIS de schimbare a senzorilor, care anul trecut a fost exclusiv pentru dispozitivul Pro Max. Camera ultra-larga vine cu un senzor de aceeasi dimensiune ca anul trecut, dar a obtinut o deschidere mai rapida si o focalizare automata PDAF fata de obiectivul cu focalizare fixa de pe seria iPhone 12.

Dimensiunea senzorului ramane neschimbata in modulul tele, dar Apple a marit distanta focala, iar tele ofera acum o marire optica de 3x in comparatie cu camera primara.

Aceste telefoane sunt un gadget-uri foarte performante capabile de multitasking. Foarte multe persoane vor dori noul iPhone13 pentru a facilita accesul la sedinte online, fie pentru scoala sau job!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>