Aspiratoare, pentru oglinda casei tale

O zicala veche spunea ca oglinda elevului este carnetul sau, adica aparitia si continutul carnetului sau de note se reflecta asupra sa. Acest principiu este larg valabil pentru foarte multe situatii inclusiv una, sa zicem mai sensibila, curatenia casei tale. Un lucru cel putin rusinos este sa fii cunoscut ca murdar, adica daca locul unde traiesti, caminul tau nu este intretinut si ingrijit, ce parere transmite acest lucru despre tine..
Pana la urma nici nu e foarte greu sa tii o casa curata, suntem destul de creativi si inventivi cand vine vorba sa ne facem munca mai usoara, exista astazi pe piata diverse tipuri si feluri de aspiratoare care sa te ajute sa tii o casa curata fara prea mult efort. O gama larga de aspiratoare gasesti in Suceava la Selgros. Poti sa alegi modelul care iti place tie, atat in functie de marime, cat si ca mod de actiune si functionare.

selgros 6

Fie ca vorbim de o casa mai mare sau un apartament mai mic, de covoare sau parchet, parca tot nu reusesti nicicum sa scapi de mizerie si de praf. Oricat de grijuliu ai fi, oricat ai incerca sa nu faci mizerie, duci o lupta pierduta. Vrei atat sa pastrezi casa curata din motive evidente cat si ca sa nu trebuiasca sa faci curat atat de des, pana la urma activitatea numita curatenie nu se numara printre favoritele nimanui, pentru ca deseori o asociem cu o munca grea, dificila si cam plictisitoare. Dar un aspirator performant te scapa de toate aceste lucruri, aspiratul pana la urma este mai mult de jumatate din tot ce inseamna curatenie.
Exista diferite tipuri de aspiratoare, mai puternice, mai slabe, insa criteriile principalele dupa care care se aleg sunt reprezentate dupa modul in care aduna mizeria. Astfel avem aspiratoare cu sac, fara sac (cu o cuva din plastic), cu filtrare prin apa sau cu spalare. Fiecare tip vine cu caracteristici proprii si cu un pret propriu, in functie de nevoie si buget poti sa gasesti aspiratorul perfect pentru tine care sa iti faca viata mai usoara la Selgros.

Selgros Suceava
Produse alimentare si nealimentare
Str. Cernauti nr. 118 Suceava,720089, RO
Tel: 0230 553 000
Fax 0230 553 199

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>