Creează-ţi propria ta bijuterie!

Valeriu Butulescu spunea că: „Uneori acceptăm prea uşor o bijuterie urâtă, numai pentru că e făcută din aur.” Câtă dreptate avea! Uneori uităm de valoarea adevărată a lucrurilor şi le cumpărăm sau acceptăm doar pentru simplu fapt că numelor sună bine şi atât. Nu mai analizăm nimic, tragem linie şi adunam numele şi valoarea impusă de alţii!

Dar cu toate acestea, părăsind substratul literar, bijuteriile sunt şi vor fi cele mai bune prietene ale femeilor. Mai nou, bijuteriile din aur sau argint nu mai sunt atât de căutate, acum se poartă bijuteriile hand made, realizate chiar de purtătoare sau cumpărate de la un specialist în confecţionarea bijuteriilor.

E simplu să îţi creezi propriile tale bijuterii, tot ce ai nevoie este o trusă cu materialele necesare derulării acestei activităţi. De unde îți poţi achiziţiona aceasta trusă? De pe site-ul celor de la GemSale, găseşti aici materiale de toate tipurile şi genurile, găsiţi de la elastice şi guta, până la pietre semipretioase şi margele online, dar şi cărţi cu idei şi sfaturi pentru confecţionarea bijuteriilor.

E simplu să creezi o bijuterie, dar dacă eşti în pană de idei şi nu ai inspiraţie, poţi deschide Youtube-ul. Dai un search cu titlul” tutorial – creare bijuterii hand made” şi găseşti o mulţime de filmuleţe care să te inspire să creezi.

Poarta bijuteriile create de tine, ele sunt unice, speciale şi doar ale tale, căci nimeni nu va mai crea o bijuterie exact ca a ta decât în cazul în care el o va vedea la tine şi îi va plăcea foarte mult, lucru care nu este deloc imposibil. Creează-ţi propriile bijuterii şi lasă-i pe cei din jurul tău să le admire, poţi să faci asta şi de asemenea poţi să realizezi lucruri chiar frumoase.

Din ce materiale mai poţi crea bijuterii care să aibă un aspect absolut genial? Din pasta Fimo! Fimo este o pastă pentru modelaj, o mai găsiţi pe piaţă şi sub numele de clei polimeric. Aceasta pastă este un fel de plastilina, este uşor de modelat, se găseşte în toate nuanţele. De asemenea aceasta pastă este preferată de mulţi confecţionări de bijuterii hand made. Deoarece are un aspect plăcut, este uşor de modelat şi poţi crea din ea aproape orice, de la figurine, la cercei, pandantive şi chiar brelocuri. Pentru a crea bijuterii originale şi extraordinare are nevoie de un pic de talent, un pic de originalitate şi creativitate şi bineînţeles un pic mai mare de muncă. Dar nu uita că atunci când îţi doreşti un lucru şi munceşti pentru el nu are cum să nu fie al tău.

Bijuteriile hand made au cam acaparat piaţă, toată lumea se dă în vânt după ele, toată lumea le poartă şi le apreciază. De ce să nu le porţi şi tu, poate chiar pe acelea pe care le creezi tu. Şi dacă faci din confecţionarea bijuteriilor o pasiune, poţi oricând să îţi deschizi un mic business din asta şi să începi să le comercializezi. Tot ce ai nevoie este un strop de pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>