Despre cupluri

Am un prieten care imi tot spunea de o vreme buna incoace ca el simte ca nevasta lui s-a distantat de el. Ca banuieste ca ii este infidel si ca de foarte multe ori nu mai exista nici seara o apropiere intima intre cei doi. Eu am ramas surprins de acest lucru pentru ca ii stiam pe acestia niste personae apropiate foarte multe, niste oameni care radeau si glumeam la fiecare colt de strada. Insa, orice este posibil in ziua de astazi. De aceea, m-am gandit foarte bine si i-am spus prietenului meu ca trebuie neaparat sa o cucereasca.

I-am mai spus sa-mi lase cateva zile la dispozitie si sigur o sa-i gasesc o solutie daca nu cumva are el una deja. Asa ca, am stat eu putin si m-am gandit si cel mai bine este atunci cand cuplurile pleaca in vacante. Atunci au timp de orice, de la a discuta diverse probleme pe care le au pana la atingeri fine in pat. Deci, cel mai bine i-am recomandat sa faca o excursie, sa-si ia amandoi concediu. Si i-am recomandat sa apeleze la cei de la Vita Box – unde mai gasesti si cadouri nunta – atunci cand isi aleg destinatia.

Asa ca, mi-a spus ca i-a sunat si au stabilit toate detaliile. Si au mers la Covasna, un loc pe care amandoi si-l doreau de foarte multa vreme sa-l vada. Asa ca, zis si facut, bagajele in masina si au pornit la drum. Au stat trei zile in care au vorbit despre vrute si nevrute dupa care si-au lamurit toate nebadaile. Dupa ce s-au intors, amicul mi-a spus ca a fost cea mai buna optiune pe care putea sa o intalneasca. Mi-a spus ca a fost un cadou deosebit pe care i l-a oferit prietenei si ca ea nici nu se astepta sa aiba o asa surpriza. Asadar, se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>