Masini pentru toate gusturile

Ford Kuga este o mașină sport, un SUV mai bine zis. Seria KUGA este dezvoltată de către FORD din anul 2008 și este bazată pe o platformă C1. Seria KUGA vine în două variante, tracțiunea pe față și tracțiune 4×4. Seria KUGA este asamblată în Saarlouis, Germania, fiind cunoscută ca o mașină high-end nu numai datorită performanțelor, ci și datorită tehnologiei de ultimă generație pe care seria KUGA o exploatează la maximum. Puteti sa va uitati si la acest ford galaxy sau hyundai elantra pentru a avea mai multe optiuni.

În Argentina, seria KUGA a apărut pe piață în anul 2010, în Japonia și Africa de sud în anul 2011, iar în Australia în luna Mai 2012. După cum am spus, seria KUGA este o serie sport, dar nu numai atât, combină o mașina de tip familie pe o platformă SUV, dar și performanțele unei mașini de top. Varianta facelift a apărut în anul 2010. Voi ce părere aveți despre seria KUGA? Cum vi se pare prețul autovehiculelor KUGA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>