OkFlora – floraria online unde gasesti cele mai frumoase flori de lux

#17

 

OkFlora este floraria online in care gasesti cele mai frumoase flori de lux. Atunci cand ai nevoie de flori speciale pe care sa le oferi persoanelor dragi, tot ce trebuie sa faci este sa te uiti pe site-ul OkFlora si sa gasesti cele aranjamentele perfecte care sa se potriveasca cu momentul pentru care sunt cumparate.

Bujori – flori speciale si delicate pe care le poti oferi in orice sezon

Bujorul este numir si regele florilor si acest lucru nu este deloc intamplator. Fiind originar din China, aceasta planta este foarte pretuita de chinezi si are un rol extrem de semnificativ. In jurul bujorului sunt construite numeroase ritualuri. Pe langa parfumul florilor, frumusetea lor si simbolistica acestora sunt doua elemente foarte importante care fac ca buchetele de bujori sa fie speciale.

Bujorii roz sunt semnificativi atunci cand vrei sa transmiti ideea de iubire romantica si sunt considerati printre cele mai interesante si senzuale flori. Feng Shui spune ca florile de bujor roz sunt unele dintre cele mai bune pentru a decora dormitorul si prezenta lor este cea care genereaza armonie. De asemenea, se spune ca bujorii roz pusi in buchetul de mireasa genereaza o casnicie fericita si sunt de bun augur.

Bujorii au fost cultivati la inceput de elitele solciale si sunt acum un simbol pentur bogatie, sanatate si prosperitate. De asemenea, in Japonia, bujorii sunt se asociaza cu onoarea si cu curajul. Semnificatiile acestea sunt date in mod special florilor rosii.

Lalele – flori delicate cu o semnificatie aparte

Atunci cand vrei sa oferi flori persoanelor dragi, poti sa optezi pentru lalele acestea fiind flori cu o semnificatie speciala. Desigur, se pot lua in calcul si preferintele destinatarului insa daca nu stii ce flori sa alegi nu vei gresi niciodata cu un buchet superb de lalele.

In perioada aceasta sunt recomandate lalelele de orice culoare. In timpul primaverii este exact sezonul lor si sunt optiuni nu foarte elegante, dar nici foarte romantice, avand exact dimensiunea si forma potrivita pentru a face aranjamente deosebite.

Lalelele aveau un rol important in Turcia si Persia. Ulterior au ajuns in toata Europa si Olanda a facut o adevarata pasiune pentru ele, fiind si astazi numita “tara alelelelor”.

Lalelele pot fi oferite pentru a siboliza o dragoste absoluta, insa in functie de culoare pot transmite mesaje diferite. Daca vrei sa transmiti ideea de dragoste poti opta pentru lalele rosii, iar daca vrei sa fii elegant si sa transmiti opulenta poti alege lalele violet. O persoana care primeste lalele violet va sti ca este foarte speciala pentru tine si ca se bucura de un respect deosebit.

Atunci cand vrei sa transmiti bucurie si optimism sau incredere ar trebui sa oferi lalele galbene. Lalelele albe pot sa fie utilizate cu scopul de a iti cere iertare sau de a transmite un mesaj de multumire si de pretuire.

Pe OkFlora poti gasi cele mai frumoase flori speciale pe care sa le oferi la ocazii speciale si in momente importante persoanelor dragi pentru a le face fericite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>