Zâmbetul ne face diferiţi!

Sincer, eu cred că fiecare dintre noi are un zâmbet special, unul care diferă de la o persoană la alta. Unii au un zâmbet perfect, alţii un zâmbet strălucitor, dar un lucru e clar: cu toţii ne dorim un zâmbet impecabil şi nişte dinţi prefect aliniaţi şi strălucitori.

Dar ce ne facem când dinţii noştri nu sunt nici impecabili, nici perfect aliniţii şi nici pe departe strălucitori? Dăm o fugă până la stomatologie şi ne informăm despre posibilitatea purtării unui aparat dentar.

Este dureroasă purtarea unui aparat dentar? Sunt cazuri şi cazuri, mie personal mi s-a părut foarte dureroasă, dar am avut şi prieteni care mi-au spus că pentru ei a fost o plăcere şi că nu au simţit nici când durerea. Dar indiferent de cât de dureroasă sau nu este purtarea unui aparat dentar, rezultatul este minunat şi merită toată durerea şi bineînţeles toţi banii.

Zâmbeşte din toată inima, zâmbeşte căci se merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>