Cum poti transforma orice bicicleta obisnuita intr-o bicicleta electrica

De ce sa cumparati o bicicleta electrica, cand puteti inlocui doar roata din fata a vechii voastre biciclete obisnuite cu una care are un motor electric? Aceasta este teoria din spatele noii inventii care pare sa revolutioneze piata bicicletelor, numita „roata electrica”.


Roata electrica se monteaza pe roata bicicletei obisnuite in doar 60 de secunde. Odata ce este pusa in functiune si alimentata, aceasta inventie va creste puterea de pedalare a bicicletei datorita unui motor propriu integrat. Aceasta „roata electrica” are un motor de 240 W, alimentat de un acumulator litiu-ion care poate fi scos pentru reincarcare. In conditii de utilizare normala, o incarcare timp de 1,5 ore ar trebui sa fie suficienta pentru a strabate o distanta de circa 48 de kilometri. De asemenea, bateria se reincarca atunci cand pedalezi, reducand astfel riscul de a ramane fara baterie pe parcursul deplasarii.

Motorul are un sistem asistat care poate fi conectat prin Bluetooth utilizand o aplicatie iOS / Android pe telefonul mobil pe care il puteti amplasa pe ghidonul bicicletei. Aceasta aplicatie afiseaza de asemenea date cum ar fi viteza curenta si nivelul de incarcare a bateriei. „Roata electrica” are trei viteze, poate atinge pana la 25 km/ora, cantareste 8 kg si este disponibila in patru dimensiuni: 20 inch / 24 inch / 26 inch / 27.5 inch. Pretul inventiei revolutionare este de 2400 lei.

„Pe parcursul anilor petrecuti in industria bicicletelor electrice, am descoperit ca clientii au propria lor idee vizavi de designul unei biciclete electrice perfecte. Mai mult, majoritatea ciclistilor au deja acasa o bicicleta care arata asa cum isi doresc. Tinand cont de toate aceste lucruri, m-am gandit sa realizez un kit suficient de usor de instalat pentru oricine, chiar si pentru cei fara abilitati tehnice, cu ajutorul caruia pot economisi bani, pot reduce poluarea si isi pot transforma bicicleta obisnuita in una electrica”, a declarat inventatorul „rotii electrice”.

Cu ajutorul acestei inventii, vechea ta bicicleta poate functiona in trei moduri diferite: full-electric, modul hibrid (bateria alimentata prin pedalare) si ca  o bicicleta clasica (doar prin pedalare).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>