3 locatii de team building inedite

117532009_10158824300833140_1887124809710462301_n

Știm cu toții cât de greu este anul acesta să ne programăm și să organizăm un concediu. Având în vedere situația actuală și faptul că din ce în ce mai multe persoane sunt nevoite să își anuleze sau să își reprogrameze concediile, echipa Vertical Adventure vine cu o propunere inedită.

Aceștia au dat viața România Adventure: trip of a lifetime, un proiect care își propune să  traverseze de la est la vest culmile și văile munților de peste 2000m. Următoarea aventură va avea loc în 3 locații de team building inedite, în perioada 21 – 30 august. Pentru doritori, itinerariul acestei aventuri arată în felul următor:

1. Bucegi

Vineri 21: Este ziua în care veți documenta unghiuri și perspective foto ale vieții rurale din Moeciul de Sus. Urmează să vă răsfățați cu brânzeturi locale de la oameni care au păstrat rețeta de milenii.

Sâmbătă 22: După micul dejun veți porni pe traseul ascendent până la refugiul Șaua Bătrânei. Peisajul unic al Pietrei Craiului din depărtare vi se va deschide într-o panoramă deasupra norilor și veți dormi la refugiu.

Duminică 23: Clasica #coffeewithaview, de data asta deasupra plafonului de nori. Porniți spre vârful Omu’ prin câmpuri cu jnepeniș aflate la peste 2000m. După un captivant punct de belvedere 360° surprins de pe vârf, veți coborî la Babele, unde urmează să petreceți o noapte mai aproape de stele.

Luni 24: După micul dejun continuați coborârea pe valea Prahovei, de unde luați maşinile cu destinaţia Zărnești. Aerul ionizat de munte vă va da energie pentru o zi ascendentă pe traseul Piatra Craiului – refugiul Grind.

Marți 25: Dorul de ducă vă va traversa în această zi pe poteca lungă și îngustă a crestei Pietrei Craiului. Sunetul unic al vântului printre ierburi aspre de munte și ace de pin vă va însoți tot traseul. Seara, papanașii din Zărnești sunt răsplata după o zi la înălțime.

2. Făgăraș

Miercuri 26: Caravana străbate suișurile șerpuite ale Făgărașului până la lacul Bâlea. De aici continuați într-un hike pe Șaua Caprei cu lacul și iezerul Caprei în aval de traseu. De pe vârful Vânătoarea lui Buteanu veți avea o panoramă spre cele mai înalte vârfuri din țară: binecunoscutele Negoiu și Moldoveanu. Vă întoarceți și dormiți la Bâlea.

Joi 27: Prima zi pe canion. Valea lui Stan și cascadele în trepte sunt perfecte pentru explorat în stil Vertical Adventure. După porţia de mişcare caravana pornește spre Baia de Fier.

Vineri 28: La Baia de Fier vă echipați de via-ferrata și vă luați încă o porție de natură pe verticală. Peisajele de vale văzute din satelitul stâncos sunt magnet pentru orice aparat foto.

3. Retezat

Sâmbătă 29: Retezat e un fel de revenire acasă unde veți încheia ciclul de o lună pe drumuri și peisaje de la vulcanice la carstice și glaciare. Veți sărbători întoarcerea cum altfel, dacă nu cu un canyoning pe Valea Mării.

Duminică 30: După ultima cafea a verii băută la înălțime, veți putea alege între hiking pe Piatra Iorgovanului sau prin Fundătura Ponorului.

În cazul în care această ieșire ți se pare la fel de tentată că și mie, apelează cu încredere la cei de la Vertical Adventure. Mai multe detalii despre eveniment și despre ce ai nevoie pentru a vizita aceste 3 locații de team building inedite găsești AICI. De asemenea poți să contactezi organizatorii la 0725 214 194 – Călin sau 0790 596 258 – Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>