Care sunt semnele ca ai nevoie de o jucarie sexuala

 

Magic-wand-lilo-negru-Negru-Vibratoare-Magic-Wand-sex-shop-voluptas-4

De fiecare data cand intalnim un lucru ce ne scoate din zona noatra de confort il categorizim in categoria “Asa nu!”.FolosinM diferite apelative pentru a ne afirma dizgratia sau pentru a confirma parerea celorlalti din jur, cu toate ca nu stim adevarul despre ele, nu le-am folosit niciodata sau daca nu vrem sa facem o parere proasta. Insa, deseori s-a dovedit practic ca astfel de lucruri aparent ciudate, dubioase sau extrem de neobisnuite, pot fi rezolvarea pentru multe dintre problemele noastre.

Acelasi lucru s-a remarcat in ultima perioada si despre jucariile sexuale. Au fost judecate dintotdeauna, iar oamenii s-au simtit jenati sa foloseasca astfel de lucruri in practicile lor intime. Insa, jucariile sexuale au fost si vor ramane intotdeauna solutia cheie pentru persoanele care nu detin un partener sau pentru cei care considera ca viata sexuala de cuplu nu atinge intensitatea dorita. Calitatea vietii sexuale se afla intr-o stransa legatura cu calitatea vietii uzuale, insusi corpul si mentalitatea fiind afectate in mod direct de modul de implinire al vietii sexuale sau de lipsa acesteia.

In sex shop se regasesc mii de jucarii sexuale, dar si accesorii dedicate pentru igiena zonei intime. E gressit sa intram si sa iesim rusinati dintr-un astfel de magazin unde putem gasi solutii cheie pentru sanatatea noastra si pentru cea a zonei intime. Chiar daca nu-ti doresti o jucarie sexuala si consideri ca viata ta intima este destul de implinita, prin intermediul magazinelor de tip sex shop vei putea gasi produse acreditate in materie de ingrijire sau protectie sexuala. Si, cu siguranta este mai rusinos sa fii dezinformat si sa contactezi o boala sexuala sau sa afirmi o viata sexuala neimplinita, decat sa apelezi la accesoriile unui astfel de magazin sau la vibratoare magic wand.

Nu trebuie sa dai raportul nimanui despre ceea ce faci cu viata intima. Cu atat mai putin sa detaliezi si sa expui in vazul lor faptul ca simti nevoia unor jucarii sexuale in viata ta intima. Nimeni nu-ti va cauta printre lucrurile personale, la fel cum nimeni nu are dreptul sa-ti spuna cum trebuie sa procedezi pentru a fi o persoana satisfacuta pe deplin, din toate punctele de vedere.

Iata si situatiile care denota ca ai nevoie de o astfel de jucarie sexuala in viata ta.

  • Lipsa unui partener

Lipsa unui partener de viata este cu siguranta prima situatie in care ar trebui sa te gandesti sa-ti cumperi o jucarie sexuala, pentru ca din cand in cand vei simti nevoia de a te implini si la nivel intim. Daca nu esti pregatit(a) pentru o relatie, jucariile sexuale sunt cea mai buna solutie.

  • Absenta accentuata a partenerului

Daca partenerul tau de viata este mai tot timpul plecat si nu aveti foarte multe clipe intime, din nou, situatia poate fi salvata de catre prezenta unui vibrator sau a oricarei alte jucarii sexuale.

  • Nevoia de noutate in cuplu

Daca simti ca viata sexuala de cuplu ar putea fi si mai impresionanta, mai incitanta si mai interesanta, jucariile sexuale va pot ajuta pe amandoi sa obtineti un moment intim memorabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>