Human Resources pentru voi

O firma care se respecta trebuie in primul rand sa realizeze acele produse sau servicii care sa multumeasca clientul, pentru ca este o vorba, clientul nostru stapanul nostru, prin ceea ce ii este oferit. In al doilea rand trebuie sa fi tu ca firma multumita de ceea ce realizezi si ceea ce oferi celor din jurul tau si sa fi multumit atunci cand primesti multumiri si aprecieri. Una din firmele care si-a dat seama de acest lucru este Human Resources Planning, firma care isi ofera serviciile si produsele in functie de cerintele clientului, pentru ca si-au dat seama ca nici un client nu este la fel si fiecare are necesitatile lor specifice. Dar mai exact cu ce se ocupa aceasta firma?

Cred ca aceasta este intrebarea pe care si-o pune multa lume. Sa pornim cu inceputul, asa este cel mai bine. Creata de tineri acum cativa ani, dupa ce si-au dat seama ca in cadrul unei firme cea mai importanta resursa este Resursa Umana, acestia au incercat sa creeze acele programe care sa apropie firma de persoanele care lucreaza in cadrul acesteia. Se stie foarte bine ca intr-o firma, pentru a avea succesul scontat omul trebuie pus in centru iar munca pe care o efectueaza trebuie la randul ei sa fie rasplatita in functie de realizarile scontate. Asa ca hrp au dezvoltat aplicatia din domeniul hr software  care are in centru personnel management iar scopul principal al acesteia este acela de administrare a datelor prsonalului: managementul personalului si documentele contractuale ce privesc resursa umana din cadrul unei intreprinderi. Unul dintre scopurile acestei aplicatii este acela de a creste viteza activitatii din cadrul departamentului Resurse Umane in ceea ce priveste generarea rapida si standardizata a documentelor salariatilor: contracte, adeverinte, decizii.

O alta aplicatie creata de Human Resources Planing a fost accea de payroll outsourcing – sau externalizare, salarizare si administrare de personal, iar principalele ramuri pe care s-au axat atunci cand au creat aceasta aplicatie sunt:

  • Servicii operationale de salarizare – prelucrarea datelor primare obtinute de la client, verificare, procesare, efectuarea tuturor calculelor ce tin de salarizare: calcul de lichidare, taxe catre stat, state de plata, rapoarte, calcul tichete de masa, generarea de diverse acte si fise necesare salariatilor.
  • Servicii operationale de administrare de personal – se ocupa de gestionarea tuturor actelor de personal: contracte de munca, acte aditionale, decizii de incetare a activitatii, emitere de documente pentru angajati: adeverinte, carnete de munca, Revisal, accesul angajatilor la aplicatii puse la dispozitie de HR Consulting.
  • Servicii de analiza a proceselor existente si implementare a aplicatiilor software – servicii de calcul salarial si analiza a politicii de salarizare, implementare de splicatii sofware conform cerintelor clientului, training in utilizarea aplicatiilor.
  • Servicii de asistenta tehnica si suport in utilizarea aplicatiilor software implementate – asistenta tehnica si suport pentru utilizarea aplicatiilor.
  • Platforma Software in procesul de externalizare .

Create in functie de necesitatile fiecarui client in parte, acestea au un real succes,cea ce arata grija firmei pentru clienti ei si pentru persoanele carora le sunt adresate aceste programe, fiind create cu drag pentru oameni si in ajutorul acestora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>