Paste de la Gift Idea

Ingramadeala, imbulzeala si iar ingramadeala ca apoi sa mai fie si cateva injuraturi adresate fie casierei, fie omului din fata care se misca prea lent, fie celui din spate ca isi pune produsele prea aproape de ale tale. Sunt diverse persoane la cumparaturi si diverse personaje care isi ies din fire atunci cand vine vorba de a merge la cumparaturi. Si cele mai multe si mare aglomerari sunt cele de Craciun si de Paste. Asta deja nu ne mai mira cu absolut nimic.

Multa lume in ultima zi de cumparaturi de parca doua saptamani de zile e moarta toata lumea si nu mai gasesti nimic deschis pe niciunde. Sau de parca are alt gust aroma de cozonac cu o zi inainte de Paste decat daca o cumperi cu doua sau chiar trei zile. Lucrurile trebuie privite altfel, oamenii trebuie sa se priveasca altfel. Si stiti de ce? Pentru ca nu o sa ajungem niciunde asa.

Si daca tot am sarit de acest mic hop, haideti sa va spun ca nu inteleg aglomerari si nu inteleg de ce nu ai face o comanda online si de ce sa nu vezi avantajele unei comenzi online. Cumpara cosuri Paste de la Gift Idea pentru ziua de Paste ca sa fii ceva mai special si mai diferit decat altii, eu nu spun acum sa nu cumperi si cozonaci si ce mai trebuie, spun insa ca ar trebui ca macar un roman sau doi, sa incerce sa manance ceva mai special, ceva mai altfel, dupa cum imi place mie sa spun atunci cand vine vorba de mancarea de Paste.

Si da, mi-am comandat si eu niste Paste de la Gift Idea pentru ca un prieten le-a testat deja si i-au placut tare mult. Sunt foarte bune si se vede pe ambalaj si chiar pe ele dupa ce le desfaci ca nu au stat cu lunile prin raioanele de fainoase la fel cum stau intr-un mall sau chiar supermarket. De Paste, in acest an eu vreau sa fiu altfel. Nu mai vreau sa fiu in rand cu turma, hai sa incercam altceva, sa fim altii mai buni. Voi nu vreti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>