Totul despre gazduire web

 

gazduire-web-sec3-img

Firmele din ziua de astazi au nevoie de gazduire web, iar acest lucru il confirma expertii in marketing online. Un magazin sau orice fel de afacere are sanse mult mai mari de a atrage clientii daca produsele si serviciile lor se gasesc si pe platforma online. Deseori, multe afaceri inchid tocmai din acest lucru, deoarece nu dau destula importanta acestui lucru, insa cei care accepta platforma online au parte numai de beneficii. Firme precum Thc.ro sunt gata sa ofere servicii de gazduire web tuturor clientilor care doresc un suport online care sa le mentina afacerea in picioare, indiferent de cat de grele devin timpurile.

Cand un furnizor de gazduire online aloca spatiu pe un server web, pentru un site web pentru a stoca fisierele sale, acesta gazduieste un site web. Gazduirea web face ca fisierele care cuprind un site web (cod, imagini etc.) sa fie disponibile pentru vizualizare online. Fiecare site web pe care l-ati vizitat vreodata este gazduit pe un server. Cantitatea de spatiu alocat pe un server unui site web depinde de tipul de gazduire. Principalele tipuri de hosting sunt distribuite, dedicate, VPS si revanzator. Acestea sunt diferentiate in functie de tipul de tehnologie utilizat pentru server, nivelul de management oferit si serviciile suplimentare oferite.

Pe scurt gazduirea web este procesul de inchiriere sau de cumparare a spatiului pentru a adaposti un site web pe World Wide Web. Continutul site-ului web, cum ar fi HTML, CSS si imaginile trebuie sa fie gazduit pe un server pentru a putea fi vizualizat online.

Ce este exact un server? Un server este un computer care conecteaza alti utilizatori web la site-ul dvs. de oriunde in lume. Dupa cum sugereaza si numele, furnizorii de servicii de gazduire web au serverele, conectivitatea si serviciile asociate pentru site-urile web gazda. Oferind o varietate de planuri de gazduire, acestea acopera spectrul nevoilor de gazduire, de pe bloguri mici si organizatii mari.

De asemenea, firma Thc.ro ofera si un suport de gazduire magento, folosit foarte des in ziua de azi de tot mai multe afaceri.

Ce este Magento Hosting?

Magento este un program extrem de important. Serverul de gazduire trebuie pregatit inainte de a putea fi instalat corect. Aceasta inseamna ca gazduirea Magento ar trebui sa aiba toate software-urile necesare actualizate.

Iata cateva aspecte care trebuie luate in considerare atunci cand vorbim despre „Ce este Magento Hosting?”. Este versiunea de Magento pe care o utilizati. Daca va mutati magazinul dintr-o alta gazda, probabil utilizati o versiune mai veche a Magento. Cu toate acestea, daca doriti sa actualizati magazinul de la Magento 1 la 2, atunci aveti nevoie de o gazda optimizata pentru Magento 2.

Ce editie Magento utilizati – Open Source sau Comert?

Acest lucru va va afecta daca aveti nevoie de un simplu plan de gazduire sau de un server dedicat.

Planul vine cu limitari?

Unele planuri de gazduire limiteaza numarul de vizitatori pe care ii puteti avea. Sau numarul de comenzi pe care le puteti prelua inainte de a face upgrade la un plan superior.

La Thc.ro clientii vor gasi intotdeauna solutii avantajoase, astfel ca tot ce ramane este sa apelezi la aceasta echipa si printr-o simpla comanda aici, problemele iti vor fi rezolvate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>