Frică de dentişti!

Frică de dentişti este o fobie des întâlnită atât la oamenii mari, cât şi la copii. De ce ne este frică de dentist? În primul rând teama nu ne este produsă de dentist, ci de zgomotul produs de freza acestuia şi de durerea pe care ne-o imaginam. Durere care de cele mai multe ori nu este reală.

Cei mici sunt şi mai înfricoşaţi de merul la un cabinet stomatologic, iar atunci când vor fi aşezaţi pe scaunul de consult frica lor se va accentua şi mai mult. De aceea este foarte important să mergeţi la un cabinet care să aibă o secţiune de stomatologie copii, cu medici răbdători şi un mediu plăcut care să îl determine pe cel mic să se relaxeze şi uşor, uşor să scape de această frică.

Cris Smile este unul din cele mai bune cabinete de stomatologie din Bucureşti, el are o secţiune numită stomatologie pentru copii şi medici special pregătiţi pentru tratarea afecţiunilor dentare la copii.

De ce trebuie să mergi cu copilul la dentist? Pentru că o dantură perfectă îşi are originile încă din copilărie. Şi chiar dacă sunt mici asta nu înseamnă că nu pot apărea carii sau abcese. Acestea trebuie tratate şi prevenite pe viitor. De asemenea poţi merge la dentist cu copilaşul pentru o intervenţie de sigilare a primilor dinţi permanenţi, pentru tratarea timpurie a malocluziilor cu aparate dentare sau pur şi simplu pentru câteva sesiuni de educarea celui mic în ceea ce priveşte igiena dentară.

Nu vă feriţi din a vă duce copilul la dentist, chiar dacă acesta este înspăimântat de acest gând! El trebuie să se obişnuiască cu medicul şi treptat, treptat prin aproprierea de acesta să îi eliminăm frică.

Cei de la Cris Smile au o modalitate de plată foarte interesantă, astfel ei vă dau posibilitatea de a plăti în rate. Astfel vei plăti un număr de 12 rate la care nu se va adăuga dobânda.

O dantură sănătoasă înseamnă un zâmbet perfect, un zâmbet strălucitor care nu are cum să nu ne aducă mai multe beneficii în viaţă. Ai grijă de dantura copilului tău, mergi la dentist şi tratează din timp toate problemele pe care cel mic le are. Căci o dată cu trecerea timpului problemele nu vor trece de la sine, ba mai mult decât atât ele se vor agrava și copilul va avea și mai mult de suferit. Așa că mergi din timp la dentist și oferă-i șansa de a se bucura de un zâmbet minunat toată viața. Oferă-i șansa de a avea un zâmbet perfect, un zâmbet care să îi facă viața mai frumoasă și mai ușoară/

Un zâmbet perfect este acel ce va de care fiecare avem nevoie în această zi, un zâmbet special ne poate înfrumuseţa ziua şi ne poate da încredere în noi. Oricât de trist ai fi nu uita să zâmbeşti! Un zâmbet îţi poate schimba viaţa, dar la fel de bine îi poate schimba viața celui care te privește, așa că nu uita să le oferi și celor din jurul tău un zâmbet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>