Cum sa porti un inele supradimensionate

Picture1

Inelele sunt acele bijuterii minunate pe care femeile, si nu numai, le adora  inca din cele mai vechi timpuri. Inelele au avut rolul de a sublinia in primul rand statutul unei persoane, iar unele dintre ele aveau semnificatii deosebite (Inelul Sf.Petru purtat de Papa ori inelul de logodna al Mariei de Burgundia). In ziua de azi, oricine isi poate permite un inel si acesta poate sau nu sa aiba o semnificatie aparte. Printre cele mai apreciate inele sunt cele de argint. Si pentru ca intotdeauna ne dorim inele frumoase, stilate si elegante, iti recomandam colectia marca Ioana Preda.

Este un nume cunoscut in randul iubitoarelor bijuteriilor din argint. Pe site sunt disponibile modele de inele argint deosebite, ce se pliaza pe orice stil si preferinta. Una din marile dileme ale femeilor o reprezinta insa inelele de mari dimensiuni. Aceste inele de argint sunt foarte iubite de fashioniste, insa nu se pot purta oricum si de oricine. De exemplu, inelele de la Ioana Preda precum Gioia, Tai, Blue Navy sau Gold Round nu pot fi purtate de persoanele cu degete mai groase sau foarte mici. Aspectul va fi unul neplacut si mana va parea mai mica decat este in realitate. Pentru astfel de persoane sunt recomandate inele subtiri, fine, precum Mini Gioia, Black Stones sau Rain Drops. In schimb, inelele supradimensionate pot fi purtate de persoanele cu degete lungi sau maini mai mari. In plus, acestea, in special daca au pietre, ar trebui purtate dupa anumite ore, in anumite ocazii. Nu te poti afisa cu un inel extravagant la piata sau la Hypermarket. Acestea sunt inele ce pot fi purtate insa la o cina, un cocktail si, in general, la orice eveniment formal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>