Repatriere decedati suna moral

1-768x1024

Familia si prietenii adevarati, sanatatea si viata reprezenta tot ce are omul mai scump pe pamant. Avem nevoie sa stim ca apartinem cuiva si ca in cazul in care lipsim mai mult de-acasa, cineva ne simte lipsa si ne asteapta. Avem nevoie sa fi pretuiti, sa ni se spuna vorbe de apreciere si mai putin sa ni se lipeasca etichete.

Cand ne prabusim, fiindca am calcat stramb pe drumul vietii sau am fost impinsi, nu ne trebuie judecata celor din jur si bataia de joc, ci mana aceea intinsa ca sa  ne ridice din nou si batista cu care sa ne stergem lacrimile de pe obraji.

Familia este cel mai sfant lucru de pe pamant si prietenii adevarati rivalizeaza ca valoare cu diamantele negre.

Gandurile alese indreptate permanent unii asupra altora ne sustin in lupta pentru supravietuire. Iubirea dezinteresata, prietenia calda si curata, sentimentele bazate pe fuziune sufleteasca, nu pe bogatie materiala sunt cele mai alese intreprinderi care intretin flacara umanitatii.

Si cand unul dintre noi pleaca, ramanem noi, familia si prietenii sa pastram vie flacara amintirii sale prin organizarea ceremoniei finale.

Sfarsitul vietii poate avea loc in tara sau peste hotare. In strainatate, lucrurile se complica putin, dar firmele de pompe funebre sunt aliatii apartinatorilor si ofera cele mai eficiente servicii de repatriere decedati.

Devotamentul postum, iubirea si pretuirea se demonstreaza prin rezervarea celor mai bune servicii de repatriere la firmele de pompe funebre care conduc in topul celor mai bune din tara.

Familia nu trebuie sa se pregateasca de o calatorie lunga, sa recupereze trupul neinsufletit al celui drag si sa il aduca acasa. Chiar daca apropiatii nu sunt atat de batrani si neputinciosi, situatia ii imbatraneste cu 100 de ani. Este greu sa pierzi pe cineva drag si sa mai ai si mintea limpede, sa organizezi atat de multe actiuni pe care le implica repatrierea.

Firmele care ofera servicii excelente de repatriere stiu ca:

-apartinatorii sunt prabusiti de durere, de aceea specialistii de la pompe funebre fac totul in numele acestora si cat mai bine.

-familia are nevoie de timp sa accepte decesul, iar in perioada acceptarii-resemnarii, echipa de la servicii funerare se ocupa de totul.

-greu i-ar fi cuiva cu sufletul indoliat si lipsit de experienta, sa se descurce prin straini: sa alerge la autoritatile de acolo pentru certificatul international de deces, pentru pasaport funerar international si nu ar avea de unde sa faca rost de totul. Pentru transportul funerar international este nevoie de un sicriu de zinc si unul din lemn, puse unul intr-altul, la plecare capacul trebuie sa fie sigilat si crucea inscriptionata si nu se admite  repatrierea fara masina autorizata legal.

Masina aceea care ii aduce pe cei dragi este prevazuta cu frig ca trupul neinsufletit sa nu aiba de suferit din cauza caldurii.

De dragul a tot ce a fost si am impartit cat am fost vii, sa ne aducem mortii inapoi, oricat ar costa de mult!

Firmele stabilesc insa tarifele cu maxima empatie, fiindca managerii se implica sufleteste alaturi de familia indoliata.

Cu masina funerara cei dragi sunt adusi sa se odihneasca acasa, sa simta dulceata pamantului si iubirea si pretuirea familiei si prietenilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>