Spala-ti cu grija lenjeria de pat

Cand cumpar lenjerii de pat nu aleg niciodata la voia intamplarii. Mereu am grija de unde si ce anume cumpar. Site-ul meu preferat de lenjerii de pat e Asternuturisiprosoape.ro. Aici gasesc lenjerii de pat exact pe placul meu dar si lenjerii de pat copii. Sunt lenjerii de cea mai buna calitate, au diverse dimensiuni, o multime de tipuri de imprimeuri si sunt fabricate din diverse materiale. Inainte sa cumpar, ma asigur de faptul ca voi cumpara ceva potrivit pentru patul meu si ceva care bineinteles sa imi placa foarte mult.
copii

Tot de pe Asternuturisiprosoape.ro mi-am cumparat si perne, pilote si cuverturi de pat . Daca te intereseaza astfel de produse, arunca o privire pe site. Preturile sunt foarte bune si calitatea este una pe masura asteptarilor.
Din moment ce sunt atat de atenta la alegerea lenjeriilor de pat, am mare grija si de modul in care le intretine/spal/depozitez, etc.
pat

In privinta spalatului am obiceiul de a schimba si spala lenjeriile de pat o data la 2-3 saptamani. Sunt insa si situatii in care se intampla sa le spal mai repede, insa situatii neprevazute. Daca de exemplu am patat lenjeria de pat cu alimente, prefer sa o schimb si sa o spal decat sa o las asa in ideea ca o voi schimba peste 3-4 zile sau o saptamana.
pat2

Cand spal lenjeria de pat, nu mai introduc altceva in cuva de la masina. Vreau ca lenjeriile de pat sa fie spalate in cele mai bune conditii. Totodata, nu fac exces de detergenti sau de balsam de rufe. Pun atat cat trebuie. Si inca un lucru legat de spalarea lenjeriilor de pat – mereu citesc eticheta pentru a vedea cum o pot spala in cele mai bune conditii.

Cand masina de spalat si-a terminat programul, mereu am grija sa scot la timp lenjeria din masina si sa o pun la uscat. Nu e indicat sa lasi prea mult timp lenjeria de pat in masina de spalat rufe, deoarece se sifoneaza si poate prinde un miros neplacut.
Dupa ce scot lenjeria din masina de spalat, o las la uscat pe balcon, cu geamul deschis. Astfel se usuca foarte bine si in cele mai bune conditii.
Lenjeriile de pat se pastreaza frumos impaturite intr-un loc ferit de umezeala si de soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>