Importanta jocurilor noastre

Spune-mi si mie cand a fost ultima data cand tu te-ai jucat jocuri cu lupte? Doar ultima data. Ca eu am fost provocat zilele trecute de o persoana tare draga mie sa spun de cand nu m-am mai jucat pe calculator si asa mi-am adus aminte ca eu ma jucam inainte destul de des.

De fapt, petreceam cel putin 3 ore in fata laptopului, si peste 4 ore in fata calculatorului acum niste ani mai multi inainte sa apara laptopurile si in loc sa citesc a doua zi pentru examen, preferam sa ma bag in seama cu toti amicii mei si sa ii corup si pe acestia sa se bage la un joc mic cu mine.

Si bineinteles ca jocul mic se transforma, de fapt, in joc mare. Super mare. Atat de mare cat uneori venea mama in camera si-mi aducea de mancare doar de dragul de a manca si eu ceva pe ziua respective. Cam atat de mult mi-au placut mie jocurile cu lupte.

Si de aceea mi-am adus acum aminte ca eu nu m-am mai jucat de foarte multa vreme. Nici macar un joc ceva cu lupte. Nada de nada, dupa cum zice un prieten de-al meu. Asa ca, a trebuit sa remediez situatia si am intrat, categoric, pe Bugy. Am intrat aici pentru ca gasesc tot felul de jocuri cu lupte – mie doar astea imi plac, nu ai ce sa-mi faci. Asa ca, baga mare si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>