O tipografie moderna!

 

asassaasaaaaaaaaaaaaaaaa

Putem spune cu precizie ca fara o tipografie cultura noastra nu ar mai fi ceea ce stim acum. In trecut, tipografiile aveau un rol foarte important in societate, iar tipografii erau membri respectati, carora deseori li se permita sederea la curtea regelui. Chiar si in ziau de astazi tipografiile sunt apreciate, deoarece multe continua sa publice manuale, bannere, afise, carti de vizita si multe altele. Agrafa.ro este o tipografie Bucuresti, fiind un leader in domeniul tipografiei, unde clientii pot tiparii documente in calitate superioara. Agrafa.ro implementeaza tehnici de tiparit digitale, deoarece sunt mult mai eficiente.

Tiparirea digitala, de la infiintarea sa pe piata, a fost tehnologia antagonista prin excelenta a tiparirii traditionale offset. O pozitie care s-a consolidat de-a lungul timpului. Am spus multe despre aceasta opozitie, gandul cel mai comun a identificat compensarea ca trecutul si digitalul ca prezent si viitor. La baza acestui gand exista un fapt cu adevarat adevarat: conditiile actuale ale pietei fac ca tiparirea digitala sa fie ceva extrem de atractiv.

Lumea imprimarii digitale este o lume foarte mare. Tehnicile de imprimare sunt in continua evolutie, iar utilajele sunt din ce in ce mai inovatoare si de ultima generatie, ceea ce ne permite sa imbunatatim continuu calitatea imprimarii si sa reducem timpul de productie. Sa fim sinceri: inovatia acestei tehnologii este de neoprit!

 

Ce este imprimarea digitala si avantajele acestei tehnologii

Sa incepem de la inceput. Ce este tiparirea digitala? Tiparirea digitala este un sistem de imprimare in care cerneala este imprimata direct pe materialul care urmeaza sa fie tiparit. Prin urmare, este o trecere directa de la fisierul digital la presa. Te gandesti la ceva mai simplu si mai rapid? Acesta este cu siguranta primul avantaj: posibilitatea tiparirii intr-un timp foarte scurt.

Comparand intotdeauna imprimarea digitala cu tiparirea offset, putem evidentia imediat alte avantaje mari pe care le ofera imprimarea digitala, precum cele din punct de vedere al costurilor. Da, deoarece tiparirea digitala, in comparatie cu tiparirea offset traditionala, a eliminat majoritatea surselor principale de costuri din domeniul tipografic: instalarea masinilor, timpii de pornire, deseurile si stocurile de prisos.

Marele avantaj, de fapt, al tiparirii digitale este acela de a oferi posibilitatea de a efectua mici rulaje la preturi rezonabile. Tiparirea digitala va permite sa imprimati foarte repede, fara a sacrifica calitatea si cantitatea necesara. In plus, se depaseste conceptul de copii minime, cu ajutorul digitalului putand imprima chiar si o singura copie! Tiparirea digitala deriva, de fapt, dintr-un fisier, nu este nevoie de placi si filme. Acest lucru face posibila modificarea si integrarea produsului pana in momentul de dinainte de imprimare. Eliminarea placilor si a instrumentelor fizice de imprimat a facut, evident, procesele de pregatire a tiparirii mai eficientizate, mai rapide si mai ieftine.

 

Sa analizam un alt avantaj care nu trebuie subestimat: imprimarea digitala permite tiparirea, in liniste absoluta, chiar si in format mare, fara a fi nevoie sa ne schimbam substantial metodele si bugetele. Acest lucru inseamna ca costurile de creare a imprimarilor in format mare sunt mai mici.

Indiferent din ce punct de vedere privim, tehnologia de azi ofera mult mai multe avantaje, iar calitatea produselor finite este deosebita. Agrafa.ro stie acest lucru si, de aceea, trebuie sa apelam al serviiciile acestei tipografi daca dorim calitate absoluta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>