Produse tale, produsele de la Shopi Doki

Cum iarna nu este ca vara, la fel nici a fi murdar nu este acelasi lucru cu a fi curat.  Curatenia intr-o casa tine de mai multi factori: de necesitate, de placerea de a avea curat,  de constiinta ca o casa locuita trebuie sa fie mereu curata ca membrii familiei sa aiba un  mediu igienic, de educatie.  Produsele de curatenie care in mod normal ar trebui sa existe in fiecare casa, sunt de  mai multe feluri, in functie de folosinta lor.

O casa are in componenta ei o bucatarie,  deci trebuie sa aiba detergenti pentru vase, capabili sa indeparteze murdaria, grasimea si  arsurile de pe vasela. Baia este iarasi un element al casei, deci trebuie sa existe detergenti  care sa curete faianta, gresia, chiuveta, oglinda si toaleta, capabili deci sa elimine toti  microbii si germenii. Pentru restul locuintei se necesita detergenti pentru curatatul  parchetului, pentru stersul prafului de pe mobilier si electrocasnice, pentru stergerea fara  urme a geamurilor si vitrinelor. Recomand bauturiproduse pentru ingrijire corporala si produse pentru casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>