Scapă de dependența de zahăr

Organismul are nevoie de obiceiuri alimentare sănătoase pentru a funcționa la un nivel potrivit. Pentru a scăpa de obiceiurile proaste creierul are nevoie de o lună de zile pentru a se obișnui cu noua alimentație, cheia succesului este aceea de a înlocui treptat ceea ce nu este potrivit cu obiceiuri alimentare sănătoase. Zahărul este unul dintre principalii inamici ai organismului, favorizeză îngrășarea, produce diabetul și bolile cardiovasculare. O cură de educare poate fi imboldul de care ai nevoie pentru a îi face organismului un favor suprem.

Consumul de zahăr este foarte mare, majoritatea alimentelor conțin această substanță, iar organismul nu este conceput să suporte o cantitate atât de mare.

În prima săptămână vei urma o cură de detoxifiere, vei consuma zahăr, dar în cantități mici, de preferat poți alege alimente slab îndulcite peste care să adaugi miere sau zahăr din nuca de cocos.         A doua săptămâna trebuie să urmărești zahărul ascuns, citește eticheta și asigura-te de cantitatea de îndulcitori pe care o vei consuma.

A treia săptămână vei găti alternative sănătoase la zahărul rafinat, în loc să alegi dulciurile rafinate din comerţ, prepară alternative sănătoase acasă sau rezumă-te la a consuma fructe proaspete pentru a-ţi satisface pofta de dulce. A patra săptămână va fi cea de obișnuință, încearcă să schimbi treptat obiceiurile pe care le ai pentru că ele contează pentru sănătatea ta. Recomand aspartam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>