Totul despre succesul meu

Colegii mei imi zic mereu sa le fac si lor diferite obiecte personalizate cu site-ul meu. Am un site de sport  si toata lumea intra pe el. Multi amici ma lauda de cum am reusit sa fac acest site sa devina popular   intr-un timp record asa ca incerc sa fac o treaba mult mai buna pentru a putea deveni cunoscut in toata   tara. Fiind inca la scoala stiu ca cel mai mult ne sunt utile caietele sau agendele. M-am gandit ca cel mai   tare ar fi sa le iau colegilor niste agende personalizate cu emblema site-ului si linkul care acesta. Ar fi   foarte tare sa putem face astfel de agende pe care sa le dau amicilor si colegilor mei. Lor le place sportul   si zilnic primesc pe site feedback-uri pozitive.

Sper sa fie mereu atat de bine si sa pot facece este mai   bun pentru cititorii si fanii site-ului meu de sport. Am inceput sa caut cele mai bune oferte pentru a face   agende personalizate. Am vazut ca cei de la Promotion fac niste oferte foarte bune pentru clientii lor   si cred ca ar fi excelent sa cumpar de aici agendele. Mai mi-a spus acumc eva timp un amic de acest   site de pe care si-a facut multe tricouri personalizate. Si eu vreau sa colaborez cu ei si sa iau de aici   un numar mare de agende la oferta. Stiu ca au multe oferte bune iar modelele de agende sunt foarte   interesante. Intra si tu sa vezi despre ce e vorba. Recomand agende personalizate si globuri personalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>