Vacante de vis

Cancun este un oraş plin de viaţă  cu sute de restaurante şi magazine şi cu multe cluburi, unde vă puteţi distra  până dimineaţa. Oraşul este divizat în două părţi, cea unde se află resorturile  şi hotelurile şi cea unde trăiesc localnicii. Fiecare dintre cele două zone are o  atmosferă diferită, cu un contrast între mall-urile elegante, restaurantele cochete  într-o parte şi străzile înguste, tarabele cu vânzători gălăgioşi de cealalată parte.  Zona hotelieră este situată pe o fâşie de uscat, Isla Cancun, care are forma  cifrei 7. Aici puteţi practica o gamă variată de sporturi de apă, scufundări,  snorkelling sau plimbări cu ski-jetul. Echipamentele se pot închiria de la centrele  de scufundări care se află peste tot în Cancun.

În perla din Yucatan, există unele dintre cele mai spectaculoase acvarii din lume.  La Interactive Aquarium Cancun puteți înota cu delfinii sau vă puteți întâlni cu  rechini, iar Xel Ha este cel mai mare acvariu natural din lume. Iar Coral Reef  Aquarium impresionează prin gama largă de specii unice. Nu trebuie să rataţi  parcul natural Xcaret, cu peșteri, plaje şi savane. Aici puteţi face snorkeling, iar  seara să asistaţi la spectacole în aer liber, cu reprezentații artistice despre istoria  poporului mexican. Cumpara bilete de avion chiar acum accesand link-ul oferte vacanta spania 2014 sau vacanta turcia 2014 pentru a te bucura de o destinatie  de vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>