Află ce studio de videochat oferă locuințe gratuite angajatelor sale

Multe fete din provincie vor ca să vină în București deoarece au observat că aici se fac de către agenții angajări videochat în condiții extrem de avantajoase, dar ceea ce le împiedică este faptul că nu au cazarea asigurată, iar în marea metropolă a României chiriile nu sunt deloc mici.

În afară de acest lucru, nici nu au siguranța că în primele luni vor câștiga atât de mult încât să își permite ca să se întrețină din colaborarea cu un studio din domeniul divertismentului pentru adulți, motiv pentru care nu riscă o mutare care s-ar dovedi în final total neinspirată.

Nici a închiria o locuință în București alături de o altă fată nu este o soluție, mai ales dacă respectiva colegă de apartament nu este din branșă, așa încât s-ar putea să nu înțeleagă ce înseamnă de fapt a fi model de videochat, înțelegând în mod eronat că este vorba de prostituție.

Asta ca să nu mai vorbim de invidia ce ar putea apărea, pe măsură ce modelul de videochat o să înceapă să câștige din ce în ce mai mulți bani făcând această muncă, în timp ce fata cealaltă va rămâne la jobul său obișnuit, de casieră la supermarket, spre exemplu.

Confidențialitatea activității de videochatistă se va duce rapid și ea pe apa Sâmbetei în acel moment, iar lucrurile s-ar putea ca să ia o întorsătură foarte urâtă.

Cum se poate evita acest lucru?

Dând o probă la White Agency, o companie din domeniu situată central în București și unde angajatele sunt foarte mulțumite.

Angajările aici, la White Agency, se fac în două faze:

– în prima etapă, dacă fata se găsește în provincie, este suficient un interviu prin Skype:

– dacă este acceptată, vine la București unde va avea loc și un interviu face to face cu o reprezentantă a companiei.

Un lucru bun este că la această agenție personalul este în exclusivitate feminin, condițiile de lucru sunt excelente și, cel mai important, se asigură angajatelor, inclusiv cazare gratuită videochat.

Locuința de serviciu se află într-o locație centrală din București și se evită conviețuirea cu anumite colege de apartament care au concepții eronate despre această muncă.

Angajatele au la dispoziție apartamente complet echipate și mobilate care se poate viziona chiar pe timpul interviului, deoarece clădirea este amplasat în apropierea studioului, într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului.

Având un loc de muncă bun și o cazare stabilă, un model de videochat va putea obține rezultate rapide folosindu-și talentele în scopul de a face cât mai mulți bani.

Regulile pe care trebuie să le respecte un model de videochat angajat care beneficiază de cazare gratuită sunt următoarele:

– nu sunt permise găzduirea animalelor de companie;

– nu sunt permise vizitele prietenilor, deoarece se încalcă dreptul la intimitate.

În aceste condiții, fetele ce își doresc serios ca să facă această muncă, pot apela cu încredere la White Agency.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>