Cum iti achiti o calatorie neprevazuta

Nu cred ca exista cineva care, macar o data in viata, sa nu fi fost in situatia de a face o calatorie care nu era in plan. Nu vorbesc despre vacante ci despre acele situatii de urgenta. Fie ca trebuie sa ajungi urgent la o ruda din alta localitate, fie ca trebuie sa pleci pentru a rezolva o problema, ai nevoie de timp si, nu in ultimul rand, de bani. Indiferent daca mergi cu masina personala sau cu trenul, este necesar sa scoti din buzunar o anumita suma de bani. In plus, trebuie sa iei in considerare faptul ca mai trebuie sa si mananci, plus alte cheltuieli pe care este posibil sa le ai, in functie de natura deplasarii.

Mi s-a spus, intotdeuna, sa nu plec undeva, indiferent de locatie, fara un ban in buzunar pentru ca nu se stie niciodata ce se intampla. Daca esti norocos si ai suficienti bani cat sa pleci peste noapte la mare distanta, este foarte bine. Dar ce faci cand nu dispui de suma necesara? Te imprumuti dar la cine? Este exclusa banca, deoarece dureaza mult ca sa iei bani. Poate la prieteni dar este una din optiunile cu sanse mici de reusita.

Cea mai buna cale de a achita o astfel de calatorie este un imprumut rapid cu buletinul. Poti alege o institutie nebancara care acorda credite pana la salariu pentru ca aici nu este necesar sa astepti prea mult, nu ai nevoie de documente si zeci de verificari si trebuie doar sa fii major, sa ai un venit minim de 700 de lei, cetatenie romana si un cont bancar unde sa iti fie virati banii. Practic, este singura posibilitate de a avea suma necesara “peste noapte”. Adica azi suni, in putin timp se aproba dosarul si a doua zi ai banii in cont si ii poti retrage. Asa ca, poti pleca linistit acolo unde ai nevoie, deoarece ii vei restitui abia la data urmatorului salariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>