De unde se pot comanda cele mai frumoase coroane funerare online

pisces-flower-logo-1476106473

Coroana funerara este un dar cu rol multiplu, de aceea trebuie sa fie perfecta. In primul rand, florile sunt daruite decedatului, fiind ultimul cadou pe care acesta il primeste si pe care il ia cu el. Este ca si cum un actor evolueaza pe scena inainte de retragerea din viata artistica, iar din recunostinta, spectatorii ii daruiesc flori. Din pacate, defunctul este actorul care nu mai stie, nu mai vede si nu mai aude.

Un alt rol este acela de a aduce mangiere in sufletele apartinatorilor.

Oamenii sunt insa atat de ocupati ca abia reusesc sa isi faca timp sa mearga 2-3 ore la capela sau sa insotesca mortul la cimitir in ziua inmormantarii. In rest, programul este ocupat pana la refuz.

Cei care nu au reusit sa cumpere o coroana din oras, trebuie sa stie ca sunt norocosi, fiindca exista o florarie in care se fac opere de arta, nu coroane funerare. Este de ajuns sa intre pe site-ul magazinului de coroane funerare online, sa aleaga produsul si sa se felicite ca nu s-a grabit sa cumpere sau sa comande din alt loc.

Sympathyflowers.ro este cel mai potrivit loc din care se pot comanda coroane funerare online frumoase, proaspete, parfumate si bine facute care vor inveseli atmosfera de la capela. La vederea lor, apartinatorii vor zambi cu multumire.

In prezent, floraria prezentata mai sus conduce in topul vanzatorilor de coroane funerare datorita urmatoarelor caracteristici ale produselor si oportunitati oferite clientilor:

-coroanele perfecte sunt livrate la adresa indicata, iar la o valoare de peste 200 de lei a comenzii, transportul este gratuit.

-mesajul scris frumos intra in pretul coroanei. Acesta poate fi compus de cumparatorul coroanei sau ales din mesajele florariei. La cerere, personalul ajuta la formularea mesajului, in cazul in care cumpartorul este tulburat si nu poate sa compuna un mesaj.

-se pot alege coroane cu model unic in SUA, din orhidee violet, din cale si trandafiri, din flori deosebite care se aduc cu mari eforturi din alte tari.

Pe site exista modele deosebite de coroane rotunde sau in forma de lacrima. Se pot comanda si cruci din flori sau jerbe.

-modelele sunt adevarate spectacole cromatice si olfactive.

-coroanele sunt livrate in cateva ore in Bucuresti si la timp in provincie.

-clientii care au comandat coroane din acest loc au declarat ca au fost multumiti sa constate ca florile au rezistat si pe vreme rece, dar si pe canicula intre 2-3 saptamani pe mormant.

Pentru barbati, colegi de serviciu sau vecini este recomandata

COROANA FUNERARA TRANDAFIRI, ORHIDEE SI CRIZANTEME, in tonuri de alb, crem si verde.

Pentru o persoana apropiata si iubita se poate comanda COROANA FUNERARA GERBERA, CRIZANTEME, ORHIDEE, in culori calde si pastelate, care parca lumineaza atmosfera funerara din jur.

Din acest magazin orice om gaseste un produs pe plac, chiar si cel mai exigent, preturile coroanelor fiind cuprinse intre 500 de lei si 750 de lei, cu mentiunea ca transportul la adresa indicata este gratuit si mesajul care se scrie pe coroana la fel.

Pentru oamenii dragi comandati o coroana perfecta, fiindca florile reprezinta foarte putin, mai ales ca pe ele nu se poate scrie un mesaj din inima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>