Ia-ti un permis de navigatie pentru a lucra ca skipper!

Nu stii ce este acela un skipper? In vietile noastre de zi cu zi, din ce in ce mai lipsite de timp si incarcate de activitati monotone, rasare cate un personaj foarte atletic, bronzat, plin de sine si curajos!

Acela este un skipper care lucreaza pe diferite tipuri de ambarcatiuni si detine un permis de navigatie.
Skipper in limba engleza inseamna conducator de nava. Skipper-ul nu are doar atributul de a conduce nava ci este si comandantul navei, are putere de raspundere asupra tuturor membrilor aflati la bord.

Un skipper trebuie sa fie inzestrat cu mult curaj si tarie precum si cu capacitatea de a lua cele mai bune decizii in caz de pericol.
Pe apa, dar in special pe mare poti sa te supui unor fenomene ale naturii extrem de periculoase. In aceste momente skipperul are rolul de a tine sub control situatia si de a crea o atmosfera de calm si liniste printre ceilalti membrii aflati la bordul navei.

Cum poti sa fii chiar tu un skipper?

Daca esti pasionat de navigatie, iti place marea si linistea acesteia, atunci poti sa te gandesti serios sa transformi aceasta pasiune intr-un job bine platit! Trebuie sa inveti multe despre lumea velelor atat teorie cat si practica. Fara sa inveti si fara sa detii cunostintele necesare nu poti sa fii skipper! Trebuie sa ai capacitatea de a nu pune in pericol oamenii!

Obtinerea unui permis de navigatie nu este un vis de neatins!
Scoala de navigatie PermiseBarca.ro iti ofera cursuri specializate pentru mai multe categorii de permise de navigatie sustinute de formatori de exceptie ai lumii navale.
Pentru a te inscrie la un curs trebuie sa:

• Sa ai peste 18 ani;
• Sa fii apt medical, cu precadere foarte sanatos din punct de vedere al auzului si vederii;
• Sa detii o diploma de studii;
• Sa ai buletin;
• 1 fotografie;
• Sa achiti o taxa de inscriere
De ce sa alegi sa faci cursurile de navigatie cu PermiseBarca.ro?
• Pentru ca iti ofera asistenta continua si instruire de exceptie
Instructorii detin experienta de peste 10 ani de activitate in domeniul naval si sunt extrem de pasionati de ceea ce fac.
• Pentru ca detin cele mai bune aptitudini organizatorice in asa fel incat intr-un timp foarte scurt sa poti sa acumulezi informatiile si deprinderile practice pentru a devenii un bun skipper;
• Pentru ca detin cele mai multe resurse. Ambarcatiunile scolii de navigatie PermiseBarca.ro sunt dotate cu echipamente performante si sigure;
• Pentru ca pune accentul pe perfectionarea ta in ceea ce priveste informatia din domeniul navigatiei in Romania si in strainatate.
Oamenii de succes fac parte din comunitatea skipperilor care isi exerseaza zi de zi skill-urile de leadership, de control, putere de decizie rapida, analiza temeinica etc. Sunt oameni puternici, barbati dar si femei, adevarati lideri. Inscrie-te si tu la cursurile pentru obtinerea unui permis de navigatie aici: https://permisebarca.ro/inscriere/ si bucura-te de un job frumos care iti aduce atat satisfactii personale cat si financiare!

Specialistii PermiseBarci.ro sunt in permanenta deschisi la nevoile tale de cunostere si iti pot oferii informatii suplimentare la numarul de telefon 0787.868.646 sau pe adresa de e-mail: contact@permisebarca.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>