Italtrade&Co și Restylane, dublu premiate la Congresul de Medicină Anti-Aging 2017

Compania Italtrade &Co a primit două trofee la cea de-a IX-a ediție a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging, eveniment de referință pentru lumea medicală est-europeană. Congresul s-a desfășurat între 5 și 7 mai, la Hotelul Pullman din cadrul World Trade Center (București).
Trofee Anti-Aging Italtrade&Restylane
Trofee Anti-Aging Italtrade&Restylane
Una dintre noutățile ediției din acest an a congresului a fost competiția Anti-Aging Trophy, destinată premierii realizărilor de excepție ale companiilor din industria anti-îmbătrânirii din România. Italtrade&Co a plecat acasă cu două trofee Anti-Aging: pentru Restylane (numit Best Dermal Filler 2017) și Restylane Skinboosters (numit Best Skin Enhancement Injectable 2017).

Restylane este o gamă de produse injectabile pe bază de acid hialuronic, marca Galderma , folosite de peste 20 de ani și distribuite în țara noastră de către Italtrade&Co. Gama are în palmares peste 30 de milioane de tratamente efectuate în lupta cu ridurile multiple, pentru înfrumusețarea trăsăturilor faciale și pentru augmentarea conturului şi volumului buzelor. Rezultatele sunt imediate, iar efectul poate dura până la 18 luni, în funcție de zona de tratament.

Congresul de Medicină Anti-Aging a inclus aproape 40 de cursuri de specialitate și work-shop-uri despre proceduri estetice anti-îmbătrânire, terapii adjuvante, abordări noi în tratamentele regenerative și tehnici inovatoare din domeniul medicinei estetice. La nivel internațional, evenimentul a fost susținut de către A4M (American Association of Anti-Aging Medicine).

Pe scena congresului au urcat peste 30 de speakeri renumiți din domeniu (pe plan național și internațional), care au efectuat demonstrații live. Printre noutățile discutate la fața locului s-au numărat rezultatele procedurilor de rejuvenare facială și corporală obținute cu noile produsele marca Restylane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>