Lumina vine de la soare

De curand, am achizitionat o casuta foarte frumoasa intr-un sat destul de indepartat si izolat. Imi doream sa ma retrag din calea agitatiei urbane si aveam nevoie de foarta multa liniste. Satul se afla la distanta nu prea mare de un orasel, dumul este destul de bun, insa acolo m-am lovit de o singura problema. Nu erau stalpi de iluminat decat pe strada principala. Si cum casa mea se afla la capatul unei alei si apoi urma padurea, noaptea nu iti mai venea sa iesi din casa. Trebuia sa fac ceva in privinta asta mai ales ca nu eram singura nemultumita de acest aspect. Pe alee erau si alti locatari nemultumiti mai ales ca unii dintre ei aveau copii care se intorceau tarziu de la scoala aflata tocmai in oras.

Atunci am vorbit cu ei si cu primarul si am hotarat sa facem un proiect pentru a ilumina aleea. Cea mai eficienta, simpla si putin costisitoare solutie era montarea unor stalpi iluminat solar. Am facut proiectul si am obtinut fonduri nu numai pentru aleea noastra, ci pentru toate stradutele fara lumina din micutul nostru sat de munte.

Stalpii si sistemele complete au fost achizitionate de la e-acumulatori.ro, deoarece au cele mai bune preturi si o gama extrem de variata de modele cu putere si functionalitate diversa. Au fost montati si in cel mai scurt timp satul nostru era iluminat ca un mic Las Vegas. De acum nu ne mai e teama sa iesim din casa, iar inevstitia nu s-a simtit, deoarece lumina vine de la soare gratuit. In plus, acesti stalpi sunt ecologici, in perfecta concordanta cu normele Europene dar si cu natura. Astfel de stalpi de iluminat solar pot fi montati si in alte locatii precum parcuri sau chiar propria gradina. De exemplu, daca aveti o casa izolata de localitate si va doriti multa lumina in curte nu are rost sa chetuiti bani si sa platiti facturi uriase la companiile de energie pentru a va ilumina curtea. Puteti folosi doi sau mai multi stalpi ca acestia, in functie de dimensiunea spatiului de iluminat, si soarele va va da tot ce aveti nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>